Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
java e ok. pt aplicatii gen opera mini, tc.. dar in jocuri nu se pot apasa 2 taste in acelasi timp. deci, daca vrei jocuri action, ia-ti gandul de la locul 1. dar sunt super alea pt win mobile, sau ceva de strategie (worms este noua mea iubire)
mai am o singura nedumerire in legatura cu internetul. de exemplu as putea intra pe www.google.com pe spv? adica adrese pe care intru si pe comp. am citit si forumul cu wap unlimited si tot nu mi-am dat seama daca pot. MERSI
ok mersi pentru raspunsuri! am mai citit si eu putin pe aici pe forum si m-am enervat pe astia de la orange. de ce draqu(ma scuzati) mai dau sau se fac update-uri la windows daca imi pierd garantia instalandu-le? doamne ce ma pot enerva!!!!!
In legatura cu scoaterea din oferta cred ca e serioasa treaba ca am prieteni la Orange si pentru angajati cel putin, nu mai este disponibil. Cred ca in curand nu o sa mai fie in oferta cand se epuizeaza stocurile magazinelor.