Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
c-zone.ro,filezone.ro,rsr si hertza au fost "arestate" ,cica i-au prins politia...asa se spune si eu cred ca e cam adevarat,e cam suspect sa cada toate 4 in acelasi timp...mama lor de militieni
c-zone.ro,filezone.ro,rsr si hertza au fost "arestate" ,cica i-au prins politia...asa se spune si eu cred ca e cam adevarat,e cam suspect sa cada toate 4 in acelasi timp...mama lor de militieni
nu are cum. ei sund doar admini nu tin nimic din acele date piratate pe server doar fisierele .torrent
eu nu stiu cum faceti voi diferentele astea mari intre trackere! eu iau si de pe filezone si de pe filelist si imi merge cu viteza foarte buna! adika imi merge peste 300 la conexiune de 2mbps parca! am vazut ca au aparut pe freezone torrenti care nu mai sunt freeleech!
ratio faker 0.6.5 e acel program cu care trisezi in a avea o ratie care sa fie acceptabila sau chiar mare(neindicat)... http://www.feeds4all.com/redirect.aspx?Item=14390659 de aici il puteti descarca si are si un screenshot
Mai e si ratio master(asta l-am testat eu)...sunt destule dar nu-i frumos sa faci asa ceva.Daca esti prins iti da ban pe ip si in plus nu mai ajungi in rai
Nuah ce sa zic de filezone.In ultimul timp imi placea tare mult,dar vad ca s-a dus,domeniul a fost sters,si nu suna a bine .Nu stiu ce sa zic,sa speram ca va reveni cumva,cat de repede.Nu de alta,da mergea bine si am 5 invitatii