Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Vreau sa-mi fac si eu cont pe bittorrents.ro, am primit invitatie,deschid mailul,dau click pe adresa cu "confirm your invitation", introduc date in campurile necesare, dau "sign up" si imi apare o pagina goala.Ce sa fac? Ce am gresit?
daca scot cateva filme dintr-un pack pe un tracker oarecare..si apoi vreau sa scot si restul de filme din acelasi pack,ce trebuie facut? trebuie sa sterg torrentul din (utorrent) apoi sa le scot iar in acelasi folder?...bine asta stiu. dar vreau sa stiu daca este alta cale fara a sterge torrentul mersi
pai ii dai sa se descarce tot in folderul in care l-ai descarcat mai inainte si o sa iti zica ca mai exista o data si daca vrei sa il downloadezi iar, dai ok si gata
07 noiembrie 2008, 17:54:09 • actualizat 07 noiembrie 2008, 17:55:00 (1 ori)
Daca ai utorrent intra in tabul files si de acolo dai click dr pe fisierul care vrei sa-l scoti si dai normal priority.Daca ii ipartit pe arhive multe le selectezi pe toate cu ctrl si faci acelasi lucru.Alta metoda nu stiu.
08 noiembrie 2008, 21:13:18 • actualizat 08 noiembrie 2008, 21:13:55 (1 ori)
De ce mi se opresc uneori la 99% downloadurile ?
Cu cat mai multe fragmente aveti, cu atat mai greu devine gasirea utilizatorilor cu fragmentele care va lipsesc. De aceea downloadurile stau in loc sau incetinesc cand mai sunt doar cateva procente ramase. Aveti rabdare si, mai devreme sau mai tarziu, veti lua fragmentele lipsa.
13 noiembrie 2008, 12:03:27 • actualizat 13 noiembrie 2008, 12:03:48 (1 ori)
pe filelist.ro daca downloadezi cu opera nu se contorizeaza? eu am descarcat vreo 15 gb si nu mi arata la downloaded. imi scrie numa 457mb cat am downloadat cu bitcomet