Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 aprilie 2006, 21:25:36 • actualizat 10 aprilie 2006, 23:33:39 (2 ori)
Merci mult de tot. Chiar aveam nevoie de o recomandare
Ok, acum ca Blandu a luat key-ul care era rezervat pentru el a mai ramas un singur key de IM+ Java, dar maine probabil voi mai aduce un lot de 5 sa fie pe stoc, ca s-au dat foarte bine astea.
Am si 3 key-uri "pe stoc" pentru hopster, pachetul standard (hopster basic pt 6 luni).
Cine vrea atat hopster, IM+, cat si altceva, astept pm.
Ciudatelu are tot respectul meu,e un om de cuvant.am fost f neincrezator din mai multe motive,dar am primit keyul si totul e ok.eu oricum imi place mig33 si zic ca e suficient,dar ptr numai 4 $ nu am ezitat sa am si IM+. Multzam fain.
10 aprilie 2006, 23:53:11 • actualizat 10 aprilie 2006, 23:57:17 (1 ori)
Of, imi pare rau. La colegul meu nu inteleg cum de a mers... O fi fost totusi pe apn internet si nu mi-am dat seama nici versiunea java nu iti merge pe apn wap? Si eu merci pt increderea acordata si pt comanda, lucian!
Ok, nu mai am im+ java, sper ca mai aduc maine 5 bucati.
Am hopster pentru cei care se dau cu wap pe pc e aur, nu alta. Hehehe.
Scuze pt aceste 2 postari consecutive, nu am 'edit' pe telefon.
cu apn internet se conecteaza intr-o secunda, dar se duc centii mei...hohohooo! si ce misto arata... mie, si nu sunt singurul, aplicatiile java nu se conecteaza la internet...
Mircea,ciudatelu,asa sunt unele tel care nu merg app java online pe wap din pacate de asta toate se sunt f bune ptr ca au optiune ptr conexiune prin http si nu prin wap.
11 aprilie 2006, 00:37:49 • actualizat 11 aprilie 2006, 00:40:28 (1 ori)
Vreti yahoo messenger, mirc, odc / dc++, etc pe pc cu apn wap? Luati hopster. Asta pt cine nu stia la ce-i bun...
BPM, inainte sa-l inreg. nu se conecta deloc? Ciudat. Mai ciudat ca ciudatelu teoretic e cam imposibil ce zici tu... practic am vazut si eu fenomene inexplicabile...
11 aprilie 2006, 08:29:28 • actualizat 11 aprilie 2006, 08:37:13 (1 ori)
Da, se poate beneficia de suport din partea producatorului avand in vedere ca key-urile sunt originale.
@mIRCea: pentru Symbian se gaseste crack. Te rog, nu ma intelege gresit, dar nu vreau sa imi spui dupa aia ca mai bine nu o cumparai. Daca chiar vrei, eu aduc si key de symbian, dar avand in vedere ca e cu 10$ mai scumpa ti-o pot da cu 6$. Acelasi pret este si in cazul Windows Mobile...
Va rog sa nu-mi sariti in cap, producatorul le da pe astea mai scump decat pe alea de Java.