Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 aprilie 2006, 10:06:50 • actualizat 10 aprilie 2006, 10:08:49 (2 ori)
Avand in vedere ca hopster costa 20$ pentru 6 luni si eu il aduc la 8$, iar IM+ la 4$, cred ca vrei sa ma intrebi cu cat il dau *mai ieftin* fata de online store
Depinde de la program la program, cat de greu se aduce, etc
In principiu pot aduce cam orice se poate plati cu card sau paypal. Dar na, nu depinde de mine, ca nu eu fac comenzile efectiv
10 aprilie 2006, 15:16:36 • actualizat 10 aprilie 2006, 15:19:01 (1 ori)
avand in vedere ca licenta IM+ e vre-o 20 $ si tu zici ca o dai la 4 $,asta cam miroase a tzeapa.e ceva normal,asta pana la proba contrarie.si oricum,atat timp cat merge migul cu ym si free,nu mai conteaza alt mess platit.
Te intereseaza sa cumperi? Sau ai venit doar sa-mi strici topicul? Citeste posturile anterioare, am deja persoane care au cumparat de la mine si le poti intreba daca sunt serios sau nu.
si vezi daca iti merge pe apn wap. Un coleg de munca are un 6600 si ii merge Opera Mobile for Symbian pe apn wap perfect. Ma gandesc ca ar trebui sa mearga orice aplicatie de Symbian...
Chiar acum am testat cu 6600-le acela si functioneaza perfect IM+ Symbian pe apn wap. Trebuie doar sa ai grija sa faci urmatoarele setari in aplicatie:
Menu > Settings > General > Default access point (alegi profilul de wap gprs)
Apoi in Menu > Services > Yahoo > Preferences > (sa fie corecte username, parola), Host: scs.msg.yahoo.com, Port 5050.
Merge asa repede incat prima oara am crezut ca am nimerit pe apn internet din greseala, dar apoi am observat ca nu m-a taxat, deci eram pe wap.
10 aprilie 2006, 17:18:59 • actualizat 10 aprilie 2006, 17:22:29 (1 ori)
Si eu sunt interesat de niste cd key-uri dar de unde stiu ca sunt ok.As vrea de proba un key la Video Converter Master daca merge i-ti dau banii si mai facem afaceri.Ce spui?Astept un raspuns.I-ti mai fac rost si de clienti
10 aprilie 2006, 17:34:14 • actualizat 10 aprilie 2006, 17:34:33 (1 ori)
@Gaby: Spune-mi pe pm pentru ce softuri te-ar interesa licente si eu iti spun daca pot aduce si la ce pret. Key-uri de test nu pot da, sorry, eu dau bani pe ele.
@lucian: Intreaba-i pe maura sau adi74 de aici de pe forum daca sunt sau nu serios. Ei au cumparat de la mine. Da, plata se face prin transfer credit la chestii ieftine, pentru ce depaseste 30 RON se poate face plata si prin BCR.