Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mig33
24 532 vizualizări
1 933 răspunsuri
Linkuri topic "Mig33"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
12 februarie 2007, 10:15:08
Stai linistit, eu sunt pe Vodafone si tot nu mi se conecteaza mig33. Nu e de la Orange!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
mie imi merge perfect pe voda. Da am o intrebare: cum fac sa imi trimit de pe 2 conturi care au un aud pe contu meu pe care il am pe voda si pe care am aproape 2 aud.
Începător
10 mesaje
din 06/09/2006
Windows CE
stai ca nu ne intelegem, eu am spus ca nu mai merge nici pe pc. si wapul nu merge brici...nu merge aproape deloc, vrei sa spui ca tie iti merge bine opera mini acum?
MW Veteran
682 mesaje
din 01/10/2006
Opera Mini
Nu ti se conecteaza deloc , Hidralazina ?
Mie mi se conecteaza Mig-u , doar ca nu merge Yahoo IM.In rest merge.
trezx , citeste postul cum trebuie ! Am spus ca si inainte a fost problema asta ca nu mergea Yahoo IM pe Mig , desi atunci mergea wap-ul brici ! Atunci mergea ! Nu acum !
Mie mi se conecteaza Mig-u , doar ca nu merge Yahoo IM.In rest merge.trezx , citeste postul cum trebuie ! Am spus ca si inainte a fost problema asta ca nu mergea Yahoo IM pe Mig , desi atunci mergea wap-ul brici ! Atunci mergea ! Nu acum !
Începător
10 mesaje
din 06/09/2006
Windows CE
imi cer scuze atunci. n-am fost atent ca ma supara profa
MW Lurker
351 mesaje
din 08/03/2006
12 februarie 2007, 12:20:50 • actualizat 12 februarie 2007, 12:27:30 (1 ori)
Si eu am zis (de la'nceput) ca e o conjunctura nefericita (poatre astrele!?..
)
Eu incerc cu telefoane necodate in vreun fel si cu SIM-uri atat Vdf (Vdf Life - sesiune) cat si Oranj (Try - 5M)!
Nu numai mig33, ci oricare aplicatie, la cateva secunde dupa ce demareaza procesul de conectare, afiseaza ca nu are legatura la net, iar telefonul zice GPRS Connection Failure; si gata!
De 100 de ori daca dau retry face fix acelas lucru!
Am mai patit asa ceva cu mig-ul, acum cca juma' de an, iar un amic, de la tehnic (Vdf) mi-a zis ca operatorii blocheaza intentionat niste chestii..!
Atunci s'a rezolvat dupa ce am dat telefon si am amenintat ca merg la OPC daca nu ridica restrictionarea. Era o tipa, care nu s'a pierdut cu firea si a sustinut ca nu e de la ei..; numai ca de-a doua zi a mers!
O sa sun din nou zilele astea sa ii iau iar la'mpins vagoane..! Si pe Oranj si pe Wtf..!
Pardon: Vdf.
)Eu incerc cu telefoane necodate in vreun fel si cu SIM-uri atat Vdf (Vdf Life - sesiune) cat si Oranj (Try - 5M)!
Nu numai mig33, ci oricare aplicatie, la cateva secunde dupa ce demareaza procesul de conectare, afiseaza ca nu are legatura la net, iar telefonul zice GPRS Connection Failure; si gata!
De 100 de ori daca dau retry face fix acelas lucru!
Am mai patit asa ceva cu mig-ul, acum cca juma' de an, iar un amic, de la tehnic (Vdf) mi-a zis ca operatorii blocheaza intentionat niste chestii..!
Atunci s'a rezolvat dupa ce am dat telefon si am amenintat ca merg la OPC daca nu ridica restrictionarea. Era o tipa, care nu s'a pierdut cu firea si a sustinut ca nu e de la ei..; numai ca de-a doua zi a mers!
O sa sun din nou zilele astea sa ii iau iar la'mpins vagoane..! Si pe Oranj si pe Wtf..!
Pardon: Vdf.
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
mah da nu imi raspundeti si mie?
MW Veteran
682 mesaje
din 01/10/2006
Opera Mini
Geopsi , intri in My account -> Transfer credit si bagi nr de tel +40xxxxxxxxxxx , bagi cat vrei sa transferi si transferi
MW Lurker
351 mesaje
din 08/03/2006
12 februarie 2007, 15:26:43
Adica vrei sa zici ca se poate transfera o suma oarecare din cont mig33 in cont de prepay, eventual Vdf?..
Cand inca imi functiona mig-ul si am vrut sa transfer dolarul de pe un cont tocmai facut, intr-al meu, mi-a zis ca nu se poate face treaba, fiindca ramanea prea putin in contul cu pricina..!
Asadar, despre ce transfer vorbiti voi aici?..
Cand inca imi functiona mig-ul si am vrut sa transfer dolarul de pe un cont tocmai facut, intr-al meu, mi-a zis ca nu se poate face treaba, fiindca ramanea prea putin in contul cu pricina..!
Asadar, despre ce transfer vorbiti voi aici?..
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
poi cam asa ceva. Am 1aud si imi zice ca daca vreau sa transfer imi trebuie cel putin un aud. Ma gandi sa trimit niste rol de pe contu pe care am multi si sa trimit tot ce e pe celalalt dar nush daca ma lasa. Asta intreb.
MW Veteran
682 mesaje
din 01/10/2006
Opera Mini
Poti transfera de pe un cont de Mig pe alt cont de Mig.Nu poti sa transferi de pe Mig pe prepay Vodafone sau Orange.Din cate stiu , trebuie sa ramai minim cu 1 AUD , deci daca ai 1 AUD nu-l poti transfera
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
12 februarie 2007, 17:08:59
orange nu poate filtra informatia venita de la acelasi server (in cazul asta - yahoo prin mig33). dupa cum se stie, yahoo aproape ca n-a mers deloc de cand a aparut noua versiune de mig...
@trezx daca folosesti apn wap pe pc, nici nu ma mir ca la viteza asta 'fascinanta' si intreruperi ti se misca tie messu (YM sau meebo) si poate si alte aplicatii de pe tel care cer stabilitate.
@trezx daca folosesti apn wap pe pc, nici nu ma mir ca la viteza asta 'fascinanta' si intreruperi ti se misca tie messu (YM sau meebo) si poate si alte aplicatii de pe tel care cer stabilitate.
MW Addicted
848 mesaje
din 15/08/2006
Symbian
Chiar nu are nimeni cunostinte in legatura cu traficul pe care il face pt sms?Am intrebat si mai devreme
Începător
10 mesaje
din 06/09/2006
Windows CEN-ter 12-02-2007 17:08:59
@trezx daca folosesti apn wap pe pc, nici nu ma mir ca la viteza asta 'fascinanta' si intreruperi ti se misca tie messu (YM sau meebo) si poate si alte aplicatii de pe tel care cer stabilitate.MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Opera Minicosmin91ro 12-02-2007 22:48:48
Chiar nu are nimeni cunostinte in legatura cu traficul pe care il face pt sms?Am intrebat si mai devreme
Înapoi la Aplicații Java
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter