Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
hmm ... dureaza mai mul decat ma asteptam reintrarea in normal a mig-ului .... nici acum nu am reusit sa trimit mesaje sms din interfata web ... ca sa nu mai zic de yahoo care merge cand are el chef ..
Ma lamureste cineva, va rog?! Eu nu mai pot intra cu nicio varianta de java a mig-ului (am unele salvate pe calc, pe care le bag inapoi in tel), de mai bine de doua luni!.. Iar am incercat, si de pe Oranj si de pe Vdf. De pe Oranj, dupa ce aleg tcp sau http, pierde legatura gprs... Se pare ca nu o sa mai pot folosi vreodata pe tel!?!.. Asta e! Dar de pe calc, fiindca vad c'au schimbat o garamada, de ce nu mai are buton de trimis sms?..? Intru'n cont, imi arata cat mai am in cont, arhiva, dar nu e nicaieri vreo varianta de trimis mesaje! Care-o fi treaba?
Ma lamureste cineva, va rog?! Eu nu mai pot intra cu nicio varianta de java a mig-ului (am unele salvate pe calc, pe care le bag inapoi in tel), de mai bine de doua luni!.. Iar am incercat, si de pe Oranj si de pe Vdf. De pe Oranj, dupa ce aleg tcp sau http, pierde legatura gprs... Se pare ca nu o sa mai pot folosi vreodata pe tel!?!.. Asta e! Dar de pe calc, fiindca vad c'au schimbat o garamada, de ce nu mai are buton de trimis sms?..? Intru'n cont, imi arata cat mai am in cont, arhiva, dar nu e nicaieri vreo varianta de trimis mesaje! Care-o fi treaba?
MDA, SE PARE CA, CU NOUA VERSIUNE DE SOFT ASTIA DE LA MIG AU DAT.O IN BARA OF MIG E MORT DIN PUNCT DE VEDERE MESSENGER SI FOLOSIREA LUI NUMAI PENTRU CHATUL LOR NU SE MERITA!
Am trimis ieri un email la cei de la mig cu o sugestie,ca la conexiunea manuala sa puna optional si ip proxy si port proxy,ca sa fie doar pentruru apn wap.Miau raspuns azi cu un chestionar de vreo 15 intrebari.
11 februarie 2007, 00:00:03 • actualizat 11 februarie 2007, 00:05:36 (1 ori)
de 3 zile nu mai merge wapul bine...au blocat si hopster si tot. paginile se incarca tot mai greu, si mig33 e blocat. ma indoiesc sa mai mearga vreodata