Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cint,imi dadusi atunci si mie ala numit sexy.sis,dar nu am instalat. ) virusii sunt la upload pe mw. Geopsi,asa e,wm are nevoie de maturizare un pic. Doar un pic,incep sa imi dau seama ca nu e chiar varza wm. Dar marketingul finlandez nu doarme.
da wm ca server e? Sau am io dreptate ca pana ajunge wm ca symbian mai trebe ani multi?
Da are! Imi aduc aminte ca am cautat ceva aplicatii pt ppc ul meu si am dat de webserver pt wm.Dar e doar un server..... Fara alte functii cum are raccom apache
eh. mie imi plac provocarile daca nu aveti rabdare si nici nu va pricepeti catusi de cat sa-l setati wm pare un simplu telefon.asa e la inceput,si eu cat m-am chinuit... intai cu decertificare ,apoi cautand programe si tweak de registrii (inca nu aparuse smart tweaker atunci).. Acum pot sa zic ca am un telefon decent,si bine echilibrat . am avut rabdare sa-mi fac si foldere cu scurtaturi in xbar... deci... usor usor il faci calumea
eh. mie imi plac provocarile daca nu aveti rabdare si nici nu va pricepeti catusi de cat sa-l setati wm pare un simplu telefon.asa e la inceput,si eu cat m-am chinuit... intai cu decertificare ,apoi cautand programe si tweak de registrii (inca nu aparuse smart tweaker atunci).. Acum pot sa zic ca am un telefon decent,si bine echilibrat . am avut rabdare sa-mi fac si foldere cu scurtaturi in xbar... deci... usor usor il faci calumea
cam 20 de minute de la un hard reset...si e ca nou si e up &runnig./. cu tot cu scurtaturi...... totul e sa ai un folder ori pe el(card) ori pe pc cu aplicatiile necesare...si totul e foarte usor. p.s. si o foaie cu modificarile din registri..:D
c500 e alt telefon decat c600. avea wm2003 nu stiu cat pe el parca ,dar se poate pune si wm5 ,adica ultima versiune. ceva ce nu o sa vezi la nokia. nu cred ca o sa pui niciodata symbian 9 pe 6600
mie imi ia mai mult de 20 min. pai sunt setarile ,apoi tweakurile ,apoi de pus programele si pluginurile,setat ie si opera,jocurile si alea mophun,de facut scurtaturi,de editat programul zilnic din auto flight.E ceva de umblat.Da oricum..pentru o ora acolo merita (cu indulgenta)