@Spawn
mă faci să cred ca nici tu nu ești departe de maneliști. mai au multe de învățat unii. n-am cuvinte. probabil ca și ppc-urile sunt mai proaste decât nokia.
EDITED BY MOD: va rog nu mai citati mesajele lungi.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
NokiaN70-1
Ce v-o zise Spawn!
) A pus punctul pe I.
Parca si el are 6630,daca e tot cel de pe Gauforia.
Si ce? E putin 220 mhz? C600 tot atata are,aprox.
) A pus punctul pe I.
Parca si el are 6630,daca e tot cel de pe Gauforia.
Si ce? E putin 220 mhz? C600 tot atata are,aprox. 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
are mai putin da e de n ori mai performant. a se vedea benchmarkurile. n70 devine 3650 cand e plin? :-) wm nu merge mai prost cand e plin. apoi . . oricine se respecta isi ia intai pc si apoi smartphone. am vazut o droaie care dau bani pe smartphones si nici nu le folosesc la maxim. nici macar pe sfert. baga si ei o manea pe speaker sa vada lumea ce tel au si atat :-)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
și deși nu-l folosești la maxim tot iți crapă. așa i-a crăpat unui cunoscut 6630-ul. îl folosea pt apeluri și camera.
eu nu zic că symbian nu e bun. e bun dar nu mai bun decât WM cum pretind unii.
prea multă vorbarie și argumente prea puține în favoarea symbian.
eu nu zic că symbian nu e bun. e bun dar nu mai bun decât WM cum pretind unii.
prea multă vorbarie și argumente prea puține în favoarea symbian.
NokiaN70-1
Lol Cint! Pai fa un topic 'useri care au tel. mai destept ca ei'.
) uite o faza:un prieten imi dadu un sis cu niste screensavere,ce mi-au bulit tel. Am sters fisierele programului si a fost tot ok! Daca stergem ce nu trebuia,sau il lasam asa,ziceam ca ia uite dom'le ce proaste sunt symbianele.
) uite o faza:un prieten imi dadu un sis cu niste screensavere,ce mi-au bulit tel. Am sters fisierele programului si a fost tot ok! Daca stergem ce nu trebuia,sau il lasam asa,ziceam ca ia uite dom'le ce proaste sunt symbianele. 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 septembrie 2006, 22:08:11
pai o sa fie cam pustiu topicul ala
crezi ca recunoaste careva ?
ah....zilele trecute vazui unu in oras cu n80..la gat.
atarnat de un snur. pmpl. oare la ce foloseste ala telefonul? ala se simte greu in buzunar, d-apoi atarnat la gat
mai lipsea un tricou alb pe care sa scrie "ia uitati ce nokia am
"
crezi ca recunoaste careva ?
ah....zilele trecute vazui unu in oras cu n80..la gat.
atarnat de un snur. pmpl. oare la ce foloseste ala telefonul? ala se simte greu in buzunar, d-apoi atarnat la gat
mai lipsea un tricou alb pe care sa scrie "ia uitati ce nokia am
"
NokiaN70-1
Inteleg! Stiu genul din Plaza,care le scot pe masa,beau o Cola si cand e sa plateasca se scobesc in buzunare dupa monede!
) Anyway,daca vazui eu bine din capturile cuiva,symbian incepe sa piarda un fan. Wei,chiar arata temperatura cpu?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 septembrie 2006, 22:24:12
pai daca avea omul numai hartii de 5 milioane ,cum vrei sa plateasca o cola de 2,3 lei?
parca aia era temperatura bateriei
parca aia era temperatura bateriei
NokiaN70-1
Da,ma rog,ideea e ca symbian nu are jucarele din astea.
arata mai bine decat active stand-by al meu.
arata mai bine decat active stand-by al meu.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 septembrie 2006, 23:28:05
pai tuneaza-l si tu... 
si symbian are soft interesant dar deocamdata cel putin la teme a ramas in urma.

si symbian are soft interesant dar deocamdata cel putin la teme a ramas in urma.
NokiaN70-1
Il tunez,dar tot nu arata asa exhaustiv ca pluginurile alea...
Totusi,sa arate temperatura bateriei e ceva...
Note: Posts were merged
Totusi,sa arate temperatura bateriei e ceva...
Note: Posts were merged
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 septembrie 2006, 23:44:11
haha
daca skinurile alea cu facade ti se par exhaustive ,atunci alea cu mbanimplugin o sa ti se para neverosimile
da parca aveati si voi teme animate pe s60 ,nu? nu arata bine alea sau ce?
daca skinurile alea cu facade ti se par exhaustive ,atunci alea cu mbanimplugin o sa ti se para neverosimile
da parca aveati si voi teme animate pe s60 ,nu? nu arata bine alea sau ce?
NokiaN70-1
Pai pune capturi,sa nu murim prosti!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3300
Salutare lume,acu' intrai si eu pe aici si vazui noutatile. O intrebare: de ce ma vorbiti cand nu sunt de fata? Pai bah @Spawn ce ma tot imbarligi tu pe mine si ma jignesti intr-un asemenea hal? Pai bah "desteptule",milogule,incompetentule ce treaba are sistemul de operare symbian cu faptu ca aveam pe card un fisier corupt?? Si nu mi-a zis nimeni "FORMATEAZA TELEFONUL" ci sa formatez cardu!
Eu chiar nu vad legatura dintre MMC si OS Symbian
Eu si-asa nu tin nimic in telefon,am Phone memory empty! Capisci? Da ce mai zici ca alaltaieri mi-a murit telu in timp ce instalam un sis de 130 kb. Scria "saving file to installer" si hales bules prafu s-a ales! Bleah,mi-e scarba de Blokia! Deci d-le Spawn poti sa-ti bagi blokiile in c*r (asa zic eu)! Si daca ma mai faci "RRoman" ai de aface cu mine. Eu nu te-am facut cioara!
Eu chiar nu vad legatura dintre MMC si OS Symbian
Eu si-asa nu tin nimic in telefon,am Phone memory empty! Capisci? Da ce mai zici ca alaltaieri mi-a murit telu in timp ce instalam un sis de 130 kb. Scria "saving file to installer" si hales bules prafu s-a ales! Bleah,mi-e scarba de Blokia! Deci d-le Spawn poti sa-ti bagi blokiile in c*r (asa zic eu)! Si daca ma mai faci "RRoman" ai de aface cu mine. Eu nu te-am facut cioara! 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 septembrie 2006, 19:03:04 • actualizat 03 septembrie 2006, 19:03:57 (1 ori)
wurdulak 02-09-2006 23:47:30
Pai pune capturi,sa nu murim prosti! 

Niste exemple(nu la dimensiune reala)... :

Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter