Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
7 mesaje
din 29/06/2006
SAMSUNG-SGH-X640
Hmm..poate ca mai interesant ar fi ca fiecare sa se regaseasca intr-o piesa de mare anvergura rockOriginala..eu m-am regasit de mult deja in death metallu' meu de toate zilele
MW Liker
59 mesaje
din 29/05/2006
Windows CEhaihui 28-06-2006 01:43:52
exact asta ziceam..EXCES..si personalitate nimic..nici eu nu par rocker dar ascult rock.
si din propria mea experienta rockerii sunt cei mai sensibili oameni dovada este muzica, faptul ca o inteleg si ca se regasc in ea indiferent de stare. in loc sa incerci sa o schimbi mai bine ai incerca sa o intelegi si sa o protejezi.
NokiaN70-1
Corect,masck! Wai ce ma bucur ca inca exista rockeri!
Nici eu nu arat a rocker,rock e o stare de spirit,nu o imagine.
Pacat ca nu suntem uniti.
Note: Posts were merged
Nici eu nu arat a rocker,rock e o stare de spirit,nu o imagine.
Pacat ca nu suntem uniti.

Note: Posts were merged
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
NIGHTWISH - The Kinslayer e rock? :-) Ca e super sa joci cs cu melodia asta in background
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
Opera Mini
eu zic ca nightwish canta metal.. daca are cineva alta parere..
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
nightwish nu e metal. gotic sau cum ii zice
NokiaN70-1
E gothic metal,na!
Are elemente folk,hard & heavy si altele.
Are elemente folk,hard & heavy si altele. 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
29 iunie 2006, 12:02:19
ce amestec de genuri.
Începător
7 mesaje
din 29/06/2006
SAMSUNG-SGH-X640
Mai,da' pampalai mai sunteti in materie de rock..majoritatea nu aveti habar de genul asta de muzica,si va dati mari cunoscatori..manelarilor!ROacH RuLLzZ!Believe my pain!
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Mie imi place cand joc CS sa ascult ori WithinTemptation-IceQueen ori Disturbed-Stricken. Le pun pe heavy repeat :-)
MW Veteran
551 mesaje
din 30/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
Si u esti rocker? Partidul te vrea chel!
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Si eu. Daca ai sti mai Fulger de cate ori am auzit faza asta, dar toti imi ziceau ca ma vreau tuns,dar nu chiar chel,si de cand ma chinui la pleata asta.
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini0xxy 29-06-2006 12:37:17
Mai,da' pampalai mai sunteti in materie de rock..majoritatea nu aveti habar de genul asta de muzica,si va dati mari cunoscatori..manelarilor!ROacH RuLLzZ!Believe my pain!
sunt doar unele piese care-mi plac..
29 iunie 2006, 13:31:50
0xxy 29-06-2006 12:37:17
Începător
7 mesaje
din 29/06/2006
SAMSUNG-SGH-X640
Pai mai vad pe unii ca scriu pe aici ca Linkin Park canta metall in nuanta de new..astea sunt aberatii odata ce nu va documentati mai bine..pai voi daca auziti un sunet hardcore de chitara,gata,ce sa mai...pentru voi e death metall..cand de fapt,in materie de rock,subramurile se impart,in procentaj de 70 dupa timbrul vocal al solistului/ solistilor..pentru voi asta e destul de greu,nu?hai sa fim seriosi si sa lasam pe altii mai buni ca noi sa judece..eu ascult death metall de 6 ani si tot nu m-am sturat..pentru mine,death metallul si blackul sunt totul..acum o sa imi spuneti ca altii poate au alte gusturi si ca gusturile nu se discuta..da,intr-adevar, asa este,dar cel putin,un veteran ca mine se descurca mai bine in domeniu,so..KEEP LISTEN YOUR'S FATHER ADVICES!
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter