Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
84 mesaje
din 12/11/2005
Opera Mini
Daca nu te caracterizeaza acel stil,ce cauti acolo? Asta nu inteleg eu...poti sa mergi in orice alt loc,nimeni si nimic nu te poate obliga sa faci ceea ce nu iti place
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Ee , de un pic de SEPULTURA , SOULFLY , MINISTRY ce zice-ti ?
MW Luver
167 mesaje
din 12/06/2006
Opera Mini4l3x1nnh0 28-06-2006 00:52:06
Daca nu te caracterizeaza acel stil,ce cauti acolo? Asta nu inteleg eu...poti sa mergi in orice alt loc,nimeni si nimic nu te poate obliga sa faci ceea ce nu iti placeMW Liker
84 mesaje
din 12/11/2005
Opera Mini
Omule,ei ii place rockul? A fost influientata de cineva sa asculte asta? Daca nu,de ce nu o caracterizeaza...sau poate ca doar tu vrei sa vezi lucrurile astfel
MW Luver
167 mesaje
din 12/06/2006
Opera Mini
e altceva sa iti placa ceva si sa te regasesti in ea..poate imi pasa prea mult si vad ca o apuca pe drumuri gresite..
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Haihui,vorbesti ca maica-mea. Ba eu cred ca o caracterizeaza,si tu gresesti daca n-o accepti asa. Dar suntem asa de offtopic...
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Mai baieți calmațiva , luați un SLAYER mic :-D! O dati in off topic
MW Luver
167 mesaje
din 12/06/2006
Opera Mini
vorbim de persoane roackere, ce offtopic?
MW Liker
84 mesaje
din 12/11/2005
Opera Mini
O apuca pe drumuri gresite? La ce te referi cand spui asta?..parerea mea sincera este ca nu va potriviti,dar tu stii mai bine...deja suntem offtopic...astea sunt treburi de discutat in privat...Nirvana-rape me
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
4l3x1nnh0 Nirvana-rape me , sau SEPULTURA - roots blody roots , rammatahatta
MW Liker
84 mesaje
din 12/11/2005
MOT-V550
din pacate,nu imi place Sepultura...si Rape me era cu referire la offtopic...Slipknot-sic
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
Symbian
Las-o ma sa asculte rock nu fi rau. Nici eu nu par sa ascult muzica asta, nu ii imit pe cei care o canta, nu ma imbrac ca un rocker, dar, totusi mi se potriveste chiar daca nu arat asta. Daca ea prin melodiile rock se simte bine, las-o asa, fereste-o numai de exces, genul asta e cu adevarat periculos pentru personalitatea fiecaruia daca e consumat peste masura. Se poate observa asta.
MW Luver
167 mesaje
din 12/06/2006
Opera Mini
exact asta ziceam..EXCES..si personalitate nimic..
MW Liker
84 mesaje
din 12/11/2005
MOT-V550
:D acum ma scot si eu cu tot offtopicul pe care l_am facut...recomandari: Falkenbach,Finntroll,Impaled Nazarene,In Flames,Judas Iscariot,Theatre of Tragedy,Tiamat,Sodom,Soilwork,Persefone,Onkel Tom...
MW Liker
84 mesaje
din 12/11/2005
MOT-V550
cred ca am gasit muzica despre cara va vorbeam pana acum,dar sunt short mp3 http://shagrath.kmx.ru/myload.wml#card0 ...download placut
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter