Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Este egalitate intre femei si barbati?
1 997 vizualizări
230 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Este egalitate intre femei si barbati?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
18 ianuarie 2006, 17:57:07
daca o tinem tot asa, creca o sa mutam discutia pe "Religie"
MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Nokia6021
Mai, bateti apa in piua pe aici! E clar ca barbatii si femeile nu sunt si nu vor fi egali niciodata! Suntem diferiti si fiecare avem locul si rostul nostru in familie, societate, in viata pe acest pamant in general.
MW Lurker
255 mesaje
din 23/09/2005
Nokia3100
Nu cred ca va fi niciodata egalitate intre femei si barbati... Plus ca unii barbati daca comit o greseala sau ceva de genul asta se scuza spunand : Doar eu is barbat si am voie
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
18 ianuarie 2006, 22:20:42
am citit tot topicul si nu am ajuns la nici o concluzie! bateti campii de pomana... toti suntem egali in fata lui dumnezeu! acum depinde de fiecare in parte cat de mult vrea sa isi respecte semenii sau cum se face respectat!
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
E de la sine inteles ca niciodata femeia nu va fi egala cu barbatul. Daca el greseste,adica 'sare gardul',e barbat nu rade nimeni de el. Dar daca o femeie comite aceeasi greseala,si mai ales de mai multe ori,e catalogata a fi o... Si decade in ochii tuturor!
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
@Anda Eu n-am nimic cu cele care fac asa ceva,nu asta e ce caracterizeaza diferentele dintre noi si voi.
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Scuze,sunt offtopic. Tie ti-ar place ca de actuala/viitoarea sotie sa ti se spuna ca a fost o panarama,iar tu ai luat-o de buna? Nu cred!
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
Cu prietena (actuala) - are pretentii,am si eu pretentii. Dar ca sa zic de o cunostinta/necunoscuta:"are n prieteni,e o c...a" n-as putea.Treaba ei,s-o judece altii.
MW Lurker
255 mesaje
din 23/09/2005
Nokia3100
Pe pamant nu exista egalitate intre barbati si femei inca...Dar poate e in Rai!
Începător
10 mesaje
din 13/01/2006
SIE-MC60
poate. raiul e perfectiunea
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
N-am nimic cu voi,dar spun si eu ce-am auzit de la altii: "barbatii-s mai egali ca femeile". :-D
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
19 ianuarie 2006, 00:38:57
imi trecu prin cap o chesti offtopic: daca vezi pe strada doua fete tinandu-se de mana...nu e ceva prea anormal...dar doi baieti...e penal rau de tot! scuze pt offtopic...
Începător
42 mesaje
din 12/01/2006
19 ianuarie 2006, 00:53:06
mai pana la urma suntem oameni si noi si voi....fiecare avem sentimente,calitati,defecte....prin asta suntem egali sau ar trebui sa fim egali. e adevarat ca sunt foarte multe femei profitoare care ne strica reputatia dar asta nu inseamna ca 99% SUNT ASa...hai sa fim seriosi!!! nu va mai credeti asa de superiori...nimeni nu e perfect...nici barbatul..nici femeia..fiecare gresim!
MW Liker
54 mesaje
din 25/10/2005
Opera Mini
mai fetelor orcine ati fi, eu va consider mai prejos decat barbatul, de ce?!
eu am avut o relatie de 2 ani, cu o fata atat de linistitata si cuminte incat nu-ti imaginai vazand-o sa-ti faca vreo faza naspa, asta pana cand am aflat ca ma insela de un an, am auzit si la alte persoane chesti de genu, si altele. si am ajuns la o concluzie: fetelor, nu mai incercati sa pareti a divinitati s-au ingerasi ca fiecare dintre voi are secretul lor...
(continuare)
acel secret vesnic pe care il are orice femeie sau fata, care nu trebuie spus nimanui, gandeste-te acum la secretul tau si gandeste-te acum ca asta ii deranjeaza pe barbati, si va rog frumos sa nu ma contraziceti, ca stiti bine ca este adevarat, nu mai postati la adresa mea daca nu va convine ce spun (ma refer la fete)
Note: Posts were merged
eu am avut o relatie de 2 ani, cu o fata atat de linistitata si cuminte incat nu-ti imaginai vazand-o sa-ti faca vreo faza naspa, asta pana cand am aflat ca ma insela de un an, am auzit si la alte persoane chesti de genu, si altele. si am ajuns la o concluzie: fetelor, nu mai incercati sa pareti a divinitati s-au ingerasi ca fiecare dintre voi are secretul lor...
(continuare)
acel secret vesnic pe care il are orice femeie sau fata, care nu trebuie spus nimanui, gandeste-te acum la secretul tau si gandeste-te acum ca asta ii deranjeaza pe barbati, si va rog frumos sa nu ma contraziceti, ca stiti bine ca este adevarat, nu mai postati la adresa mea daca nu va convine ce spun (ma refer la fete)
Note: Posts were merged
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
Atata timp cat femeile nu si-o iau in cap, eu cred ca da.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter