Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Este egalitate intre femei si barbati?
1 997 vizualizări
230 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Este egalitate intre femei si barbati?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
08 decembrie 2005, 22:13:16
fiecare sa fie cocos, pe rand. ca de nu intervine monotonia...
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Prea putine femeii au un caracter puternic,dar in general toate ne sunt inferioare si poti face ce vrei cu el si ce vrei din ele..au slabiciuni care le fac vulnerabile si maleabile...P.S. Aveti grija sa nu ajunga la sufletul vostru ca atunci o sa suferitii
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Opera Miniclaudel1982 08-12-2005 22:23:31
Aveti grija sa nu ajunga la sufletul vostru ca atunci o sa suferitiidar, hai, ca devenim
MW Addicted
825 mesaje
din 13/11/2005
Symbian
depinde de situație:în unele cazuri femeile sunt discriminate iar în altele bărbații...acum fiecare se plânge că e discriminat.....
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
09 decembrie 2005, 17:05:46
la scoala baietii sunt discriminati. stie fiecare baiat asta...
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
SonyEricssonK700iDiu 09-12-2005 17:05:46
la scoala baietii sunt discriminati. stie fiecare baiat asta...MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
o fata ia mai usor note mari decat baietii.. am dreptate?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6310
Are dreptate. Mai ales cand profu e barbat...
MW Liker
78 mesaje
din 14/09/2005
10 decembrie 2005, 15:46:24
Mama mama..Femeile sunt inferioare barbatilor,fetele iau note mai mari la scoala,femeile la cratitza,femeile sunt parsive si sfarma inimi..Totul suna a discriminare.Pai ce faceti? 
Eu invat la o facultate unde sunt 90% baieti si teoretic n-am ce cauta.Si nu-si permite unul sa faca discriminari(nici macar profii) pentru ca le pot demonstra ca ma pricep mai bine decat ei.Si ce e misto e ca chiar daca uneori au nevoie de ajutor si eu i-as putea ajuta,baietii nu cer acest ajutor..probabil le e jena.
S-a demonstrat stiintific ca fetele invata mai bine decat baieti.Pur si simplu ne-am nascut cu un pic mai multa constiinciozitate si rabdare.Asta nu inseamna ca fetele iau mereu note bune si baietii mereu note proaste.Eu cunosc cazuri de baieti care iau note ff bune(si de la profesoare si de la profesori).Ideea e ca tre sa te si chinui un pic.Nu daca e meci, tzop la meci, si daca te cheama gasca, da-le naibii de lectii ,si daca un amic de-la tau rade de tine ca citesti o carte nu mai citesti nimic in viata ta.
Femeile la cratita e invechita..barbatii sunt cei mai buni bucatari
Cat despre inimi frante ..sa nu-mi ziceti ca barbatii sunt sfinti(sincer barbatul nu e prin natura lui monogam).Sunt o groaza de femei care sufera din cauza unor barbati parsivi.
Concluzia:care e mai cu motz?Eu cred ca nici unul.Impreuna,barbatul si femeia,sunt cireasa de pe tort.Separat,fiecare cu defectele lui..

Eu invat la o facultate unde sunt 90% baieti si teoretic n-am ce cauta.Si nu-si permite unul sa faca discriminari(nici macar profii) pentru ca le pot demonstra ca ma pricep mai bine decat ei.Si ce e misto e ca chiar daca uneori au nevoie de ajutor si eu i-as putea ajuta,baietii nu cer acest ajutor..probabil le e jena.
S-a demonstrat stiintific ca fetele invata mai bine decat baieti.Pur si simplu ne-am nascut cu un pic mai multa constiinciozitate si rabdare.Asta nu inseamna ca fetele iau mereu note bune si baietii mereu note proaste.Eu cunosc cazuri de baieti care iau note ff bune(si de la profesoare si de la profesori).Ideea e ca tre sa te si chinui un pic.Nu daca e meci, tzop la meci, si daca te cheama gasca, da-le naibii de lectii ,si daca un amic de-la tau rade de tine ca citesti o carte nu mai citesti nimic in viata ta.
Femeile la cratita e invechita..barbatii sunt cei mai buni bucatari

Cat despre inimi frante ..sa nu-mi ziceti ca barbatii sunt sfinti(sincer barbatul nu e prin natura lui monogam).Sunt o groaza de femei care sufera din cauza unor barbati parsivi.
Concluzia:care e mai cu motz?Eu cred ca nici unul.Impreuna,barbatul si femeia,sunt cireasa de pe tort.Separat,fiecare cu defectele lui..
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
mraluci.tzop la meci, gashka, cartea..
cam adevarat, DAR , eu vorbeam despre faptul ca un baiat cu exact aceleasi cunostinte ca si fata y, nota mai mare intotdeauna [99%] primeste y!
MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005
LG/U8330
A-ti intrebat pe cineva insurat ? A raspuns cineva insurat ? Nu prea cred din cate vad , suntem egali in drepturi si-n cunostinte si-n toate . Si o femeie poate bate un cui sau repara o masina la fel cum barbatul gateste . Cocosu devii dupa nunta depinde ce se intelege prin asta . Daca tu stai degeaba si femeia face tot atunci lumea te va face puturos sau betiv sau prost depinde cum stai si o hotarare intr-o casnicie se ia de catre ambi soti , deci suntem egali din toate punctele de vedere
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Tot barbatii sunt superiori! De ce EINSTIN,CREAGNA,EMINESCU,CARAGIALE,TRAIAN VUIA,MIHAI VITEAZU...ETC nu au fost femeii
MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005
LG/U8330claudel1982 10-12-2005 17:37:31
Tot barbatii sunt superiori! De ce EINSTIN,CREAGNA,EMINESCU,CARAGIALE,TRAIAN VUIA,MIHAI VITEAZU...ETC nu au fost femeii 
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230iMW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Nokia6021
Eu zic ca e pierdere de timp sa incercam sa punem = intre barbat si femeie. Sunt diferiti si fiecare are locul si rostul lui pe lumea asta.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter