SPIDERPC 26-12-2008 19:25:30
Bravo!
Dar de ce nu trimiti traducerea la Opera ca sa fie inclusa direct in pachetele de instalare? 

Pe forumurile lor oficiale nu am remarcat vreodată să fi avut cineva succes cu o cerere venită din afară în sensul celor discutate acum. Pentru nicio limbă vreau să zic, nu neapărat limba română.
Pe vremea când Opera era încă pe bază de baner publicitar sau pe bani a existat o colaborare cu Alexandru Szasz pentru includerea traducerii în mod oficial, colaborare care a încetat însă odată cu trecerea browserului în regim free. Fuseseră livrate și șirurile pentru programul de instalare.
Iar mai în topic cu Mobile Wave, Opera Mini este disponibil oficial și în limba română (nu am nicio legătură cu asta și habar n-am cine a realizat-o), deci până la un punct există și interes și posibilități.
Cint 26-12-2008 19:51:32
sunt mai multi care au insistat pe forumurile lor pentru traducerea in romana. cica deocamdata nu sunt interesati de asa cevaMersi oricum pentru încurajări, iar dacă aveți critici nu ezitați să le exprimați. Nu se știe niciodată, loc de mai bine cred că se mai poate găsi

Cristi
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Symbian