Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mda, am bagat si eu; Pacat ca nu reuseam sa-mi accesez contul webcare din opera 10. . . Initial am crezut ca problema e de la orange, dar s-a dovedit a fi de vina browserul, deoarece cu IE functiona fara nicio problema! Am revenit la Opera 9.62 si lucrurile sunt acum pe fagasul normal!
iti dai seama ca se vor rezolva, oricum e foarte rapid browserul, eu il folosesc via orange(edge) acum si se misca excelent, il voi testa si pe o conexiune calumea.
Cand o sa se gaseasca cineva sa traduca si in limba romana. Cine traducea inainte a renuntat de pe la versiunea 6.06 .
De ceva vreme (cred că sunt vreo doi ani de-acuma) cineva s-a găsit totuși să continue traducerea interfeței în limba română. Se află aici. Instalarea se face manual
.......... De ceva vreme (cred că sunt vreo doi ani de-acuma) cineva s-a găsit totuși să continue traducerea interfeței în limba română. Se află aici. Instalarea se face manual
Cristi
Bravo! Dar de ce nu trimiti traducerea la Opera ca sa fie inclusa direct in pachetele de instalare?