@khosty
... si tocmai imi spuneam acu' cand am vazut postul tau ce fraier sunt ca m-am grabit!
M-am tot uitat in ultimul timp pe ebay pt un card de 32 gb si in lipsa unor oferte credibile ieftine, am decis pan' la urma sa-mi iau un kingston class 4 de 32gb cu vreo 50 aud (dolari australieni care au cam aceeasi valoare cu cei americani)+transport inca vreo 10.
N-a fost tocmai o mare afacere, dar vanzatorul pare de incredere si ma cam plictisisem sa cau.
Off topic: Am fost tentat sa-mi mai si iau un stick de 256gb cu vreo 15-20$, dar mai mult ca sigur ca era fake.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
HTC HD2
87 147 vizualizări
3 267 răspunsuri
Linkuri topic "HTC HD2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
31 martie 2011, 15:33:08 • actualizat 01 aprilie 2011, 02:56:14 (1 ori)

Urasc rautatea si minciuna.
Consider ca inca se poate ajunge la dialog indiferent de diferentele de vederi,deschis spre progres,cunoastere si comunicare.
Ma voi regasi cu placere pe alte forumuri tehnologice,cu membrii alaturi de care am trait,bucuria de a veni in sprijinul iubitorilor progresului tehnologic. Numai bine.
Ascary.
MW Liker
81 mesaje
din 20/11/2009
01 aprilie 2011, 15:06:07
Ascary, tu vb de discriminare religioasa? Dar ce faceti voi pe islamulazi.ro cum se numeste? Toleranta cumva? De-astia ca tine care fac pe victima pe fiecare forum exista cativa, dar nu-ti face iluzii, nu moare forumul fara tine.
MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
02 aprilie 2011, 16:21:36
@ionutz, nu ca il apar, dar cam aceleasi motive le am si eu de nu mai activez pe forumul asta. in loc sa existe respect si intelegere, mai are un pic si da in "cocalar.com". @Ascary, finally
.
. MW Liker
81 mesaje
din 20/11/2009
03 aprilie 2011, 02:42:40 • actualizat 03 aprilie 2011, 02:43:37 (1 ori)
ady_uaic 02-04-2011 16:21:36
in loc sa existe respect si intelegere, mai are un pic si da in "cocalar.com".Ce zici tu de cocalar etc exista pe toate forumurile, pe mine ce m-a deranjat la omul asta a fost faza cu ,, dicriminare religioasa,, Deci nu mai are voie omul sa pronunte cuvantul turban, ca-l poarta ei; cearsaf, nici asa, ca-l poarta ei. Pai ce facem fratilor, stam cu gura inchisa ca daca o deschidem discriminam?
In rest, precum am mai zis, nu moare nici un forum fara 2-3-10 useri.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
03 aprilie 2011, 10:16:57
@I0NUTZ Multumesc pentru comentarii. Chiar daca nu sunt pozitive pentru mine cel putin sunt sincere si exprima un punct de vedere. Mi-au placut intotdeauna postarile tale,putine cat au fost,dar mereu obiective. Numai bine.Respect.
@ady_uaic Respect.
@All Multumesc tuturor celor care mi-au trimis PM-uri de sustinere. Chiar nu mi-am imaginat ca am atat de multi prieteni de la useri cu state vechi pana la newbies. Mesajele voastre m-au determinat sa ma razgandesc asa ca am hotarat sa ne ajutam in continuare pe PM sau pe acest thread. Posibil sa ma fi pripit cand am decis sa ma retrag,cert este ca nu pot sta departe de voi.Dragostea pentru tehnologie,cea care ne leaga de fapt isi spune cuvantul. Respect tuturor.
@ady_uaic Respect.
@All Multumesc tuturor celor care mi-au trimis PM-uri de sustinere. Chiar nu mi-am imaginat ca am atat de multi prieteni de la useri cu state vechi pana la newbies. Mesajele voastre m-au determinat sa ma razgandesc asa ca am hotarat sa ne ajutam in continuare pe PM sau pe acest thread. Posibil sa ma fi pripit cand am decis sa ma retrag,cert este ca nu pot sta departe de voi.Dragostea pentru tehnologie,cea care ne leaga de fapt isi spune cuvantul. Respect tuturor.
Începător
8 mesaje
din 12/06/2010
04 aprilie 2011, 11:19:44
Sper ca terminam cu tiganeala din ultimile pagini !!!!
Nu voi intelege niciodata de ce trebuie sa faci spectacol, sa tipi si sa urlii pe forum ca vai si tolvai.....
Aici ar trebui sa vb. exact la subiect, adica de HD2 si atat !!!!! Fara atacuri la persoana, jigniri si alte alea...., sau fara sa scriem tampenii de genu' : ce intrebare idioata ai pus......O consideri idioata, taci si nu te obosi sa raspunzi! Esti mai presus de noi toti si știi tot, ajuta, fara sa te umfli in pene ca s-ar putea sa explodezi, si e pacat, mai ales ca ne umpli pe toti de cacat !!!!!
Pe fiecare forum trebuie sa fie cativa care sa fie mai speciali, care trebuie mangaiati la "ego" , de noi "aia" multi si prosti !!!!
Sper sa inteleaga cine trebuie ce trebuie, si sa fie ultima postare off topic de pe aria asta !!!!
W.T.F. e plina lumea de idioti, si nu scap de ei nici in spatiul virtual !!!!!!
Nu voi intelege niciodata de ce trebuie sa faci spectacol, sa tipi si sa urlii pe forum ca vai si tolvai.....
Aici ar trebui sa vb. exact la subiect, adica de HD2 si atat !!!!! Fara atacuri la persoana, jigniri si alte alea...., sau fara sa scriem tampenii de genu' : ce intrebare idioata ai pus......O consideri idioata, taci si nu te obosi sa raspunzi! Esti mai presus de noi toti si știi tot, ajuta, fara sa te umfli in pene ca s-ar putea sa explodezi, si e pacat, mai ales ca ne umpli pe toti de cacat !!!!!
Pe fiecare forum trebuie sa fie cativa care sa fie mai speciali, care trebuie mangaiati la "ego" , de noi "aia" multi si prosti !!!!
Sper sa inteleaga cine trebuie ce trebuie, si sa fie ultima postare off topic de pe aria asta !!!!
W.T.F. e plina lumea de idioti, si nu scap de ei nici in spatiul virtual !!!!!!
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
04 aprilie 2011, 11:42:22 • actualizat 04 aprilie 2011, 11:44:22 (1 ori)
claub 04-04-2011 11:19:44
Sper ca terminam cu tiganeala din ultimile pagini !!!!
)Si au fost doar 5 posturi,nu "ultimele pagini"
) MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
@Claub, offtopic-ul are si el cateodata un temei. Avand in vedere cata lume a ajutat Ascary si faptul ca tu ai o contributie egala cu 0 aici, nu mi se pare ca esti in masura sa pretinzi ce fel de discutii sa se poarte. Daca nu iti place, mergi pe htcclub sau alt forum unde nu e "plin de idioti".
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
05 aprilie 2011, 17:32:27
of of of.... haideti mai baieti sa terminam,doar sunetm omeni nu??
si ca sa mai destindem putin atmosfera,ceva pentru relaxare(pentru cei cu android)
CrazyPenguinCatapult.HD.v1.19 #/file.php?id=618559
Fifa.HD.v1.0.40 #/file.php?id=618560
si ca sa mai destindem putin atmosfera,ceva pentru relaxare(pentru cei cu android)

CrazyPenguinCatapult.HD.v1.19 #/file.php?id=618559
Fifa.HD.v1.0.40 #/file.php?id=618560
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
06 aprilie 2011, 10:07:22 • actualizat 06 aprilie 2011, 10:09:30 (1 ori)
Pana acum cel mai tare joc mi se pare Modern Warfare Black Pegasus de la Gameloft... Are o grafica incredibila, fiecare misiune ma lasa cu gura cascata si dupa ce te obisnuiesti cu controlul devine o placere. In ce priveste controlul, vreau sa subliniez ce treaba buna au facut cei de la Gameloft, implementant mai multe tipuri de controale, inclusiv un "left handed mode". Jocul ruleaza fluid pe Android 2.3.2 SD, doar ca din cand in cand imi blocheaza telefonul complet.
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
Ma enerveaza la culme jocul Asphalt 6 sacadeaza in draci pe HD2.
MW Luver
130 mesaje
din 27/12/2009
06 aprilie 2011, 12:04:53
Astazi mi-a venit cardul de 32gb din insorita Australie. Ai zice ca e un motiv de bucurie... dar nu prea. I-am dat o verificare pe www.kingston.com sa vad daca e original (ca d-aia am dat o caruta de bani si l-am luat de la un vanzator cu peste 1000 de vanzari la activ!) si - surprinza - nu este.
Bineinteles ca o sa incerc sa-i fac un pic de morala vanzatorului, dar pana atunci am zis sa-l incerc si asa. Alta surpriza: telefonul se blocheaza cand pun acest card. Pe calculator si pe un alt telefon al unui prieten (mai vechi si mai putin titrat decat hd2) merge.
Acu' intrebarea: stiti pe cineva cu hd2 si cu card microsd 32gb, class 4, kingston?
Bineinteles ca o sa incerc sa-i fac un pic de morala vanzatorului, dar pana atunci am zis sa-l incerc si asa. Alta surpriza: telefonul se blocheaza cand pun acest card. Pe calculator si pe un alt telefon al unui prieten (mai vechi si mai putin titrat decat hd2) merge.
Acu' intrebarea: stiti pe cineva cu hd2 si cu card microsd 32gb, class 4, kingston?
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
06 aprilie 2011, 14:10:18 • actualizat 06 aprilie 2011, 14:11:52 (1 ori)
Incearca metoda de formatare propusa de mine, o gasesti cu doua pagini in urma.
Înapoi la HTC Touch Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter