YOU ARE A GENIUS MY FRIEND... sa-ti dea Dumnezeu sanatate,m-ai scutit de cateva sute de mii.
merge excelent,nu se mai blocheaza,ruleaza androidul,e bestial.
acum...e simpatic elegancia,dar mai vreau sa experimentez(nu prea ma impac eu cu el).vreau sa mai incerc si energy,artemis si un rom oficial...care este cel mai stabil si rapid?poate reusesc sa gasesc unul care la care sa mearga si setarile cosmote...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
HTC HD2
87 147 vizualizări
3 267 răspunsuri
Linkuri topic "HTC HD2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Iaca si la tine a functionat, ma bucur. Postul respectiv e de retinut, se pare ca cele doua programe rezolva problemele serioase cu cardurile ametite in telefon.
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
28 martie 2011, 11:03:01
iata ce versiune de dutys am pe tel

si iata si setarile pentru net pe cosmote.eu am activata optiunea de 250 mb,de aceea apn-ul este broadband.asa ca daca ai
activata o alta optiune ai grija ce scrii la apn sa nu te trezesti fara credit sau cu cine stie cate zeci de euro cost suplimentar
asadar se intra in meniu,se intra in setings,connections,connections,manage existing conection,si de acolo modifici in loc
de cosmote internet(in loc de internet am scris broadband) pui broadband,la apn pui tot broadband dai nex si finish.
deci:
1.Meniu si dam la setings

2.Connections

3.intram tot la connections

4.intram la manage existing conection

5.umeaza 4 imagini care arata exact ce scrie la optiunea manage existing conections.

si iata ca netul pe telefon cel putin la mine functioneaza fara probleme

P.S.valisud imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la pm dar am avut ceva probele pe la servici,si sper ca acest mic tutorial sa iti fie de ajutor si poate nu numai tie

si iata si setarile pentru net pe cosmote.eu am activata optiunea de 250 mb,de aceea apn-ul este broadband.asa ca daca ai
activata o alta optiune ai grija ce scrii la apn sa nu te trezesti fara credit sau cu cine stie cate zeci de euro cost suplimentar
asadar se intra in meniu,se intra in setings,connections,connections,manage existing conection,si de acolo modifici in loc
de cosmote internet(in loc de internet am scris broadband) pui broadband,la apn pui tot broadband dai nex si finish.
deci:
1.Meniu si dam la setings

2.Connections

3.intram tot la connections

4.intram la manage existing conection

5.umeaza 4 imagini care arata exact ce scrie la optiunea manage existing conections.

si iata ca netul pe telefon cel putin la mine functioneaza fara probleme

P.S.valisud imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la pm dar am avut ceva probele pe la servici,si sper ca acest mic tutorial sa iti fie de ajutor si poate nu numai tie
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Super tare Cosmo
Poate-o sa am si eu nevoie candva de astea.
Poate-o sa am si eu nevoie candva de astea. MW Lurker
259 mesaje
din 10/11/2006
28 martie 2011, 15:57:13
1) Pim-ul cu contacte din WinMo cum as putea sa-l trec si in android pe card,sa nu mai fiu nevoit sa introduc toate nr.din agenda cate unul?
2) Cum pot sa am limba romana in android pe sd card? Am vazut pe pagina 177 ca "cosmo1" are toate meniurile in lb. romana.
Merci
2) Cum pot sa am limba romana in android pe sd card? Am vazut pe pagina 177 ca "cosmo1" are toate meniurile in lb. romana.
Merci
28 martie 2011, 21:31:50
Cosmo,multumesc foarte mult(mai bine mai tarziu,decat niciodata).desi imi dadusera si cei de la cosmote setarile pas cu pas,nu reuseam sa-l conectez deloc.
acum...am revenit la duttys-ul pe care il are cosmo si am incercat MCCM GB Gingerbread HoneyComb Sense v2.1.1. SD (Android 2.3.2) de la alecs,dupa ce am insanatosit cardul si am aceeasi problema cu conectarea,dar si cu apelurile(nu se aude nimic in timpul apelului)...aveti idee vreo versiune de an sd care sa functioneze?
acum...am revenit la duttys-ul pe care il are cosmo si am incercat MCCM GB Gingerbread HoneyComb Sense v2.1.1. SD (Android 2.3.2) de la alecs,dupa ce am insanatosit cardul si am aceeasi problema cu conectarea,dar si cu apelurile(nu se aude nimic in timpul apelului)...aveti idee vreo versiune de an sd care sa functioneze?
Începător
2 mesaje
din 10/03/2011
28 martie 2011, 23:19:11 • actualizat 28 martie 2011, 23:21:41 (1 ori)
lec 28-03-2011 15:57:13
1) Pim-ul cu contacte din WinMo cum as putea sa-l trec si in android pe card,sa nu mai fiu nevoit sa introduc toate nr.din agenda cate unul?2) Cum pot sa am limba romana in android pe sd card? Am vazut pe pagina 177 ca "cosmo1" are toate meniurile in lb. romana.
Merci
2. cu aplicatia morelocale2 de pe market
valisud 28-03-2011 21:31:50
Cosmo,multumesc foarte mult(mai bine mai tarziu,decat niciodata).desi imi dadusera si cei de la cosmote setarile pas cu pas,nu reuseam sa-l conectez deloc.acum...am revenit la duttys-ul pe care il are cosmo si am incercat MCCM GB Gingerbread HoneyComb Sense v2.1.1. SD (Android 2.3.2) de la alecs,dupa ce am insanatosit cardul si am aceeasi problema cu conectarea,dar si cu apelurile(nu se aude nimic in timpul apelului)...aveti idee vreo versiune de an sd care sa functioneze?
la mine functioneaza ok
Note: Posts were merged
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
29 martie 2011, 00:47:43
Ascary, Clockwork functioneaza si la buildurile SD sau doar la buildurile nand? Efectiv nu gasesc nicio solutie sa flashuiesc un zip la build-ul SD care il am. Daca instalez Clockwork Mod Recovery prin intermediul Rom Manager, mi se sterge ceva din memoria nand? Ca sa stiu daca asta imi poate afecta in vreun fel rom-ul WP7 care sta acolo.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
29 martie 2011, 01:06:57
1. Da,functioneaza pe ambele.
2. Doar daca ii dai comanda creerii partitiilor atunci iti sterge.
Totusi exista 9 sanse din 10 ca la flashuire acesta sa iti curete cardul. Am patit-o de cateva ori pana m-am lamurit cum functioneaza. Atentie marita deci. Cel mai ok ar fi sa-i faci un backup inainte.
2. Doar daca ii dai comanda creerii partitiilor atunci iti sterge.
Totusi exista 9 sanse din 10 ca la flashuire acesta sa iti curete cardul. Am patit-o de cateva ori pana m-am lamurit cum functioneaza. Atentie marita deci. Cel mai ok ar fi sa-i faci un backup inainte.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Asa, si cand intru in CWM el stie singur ca Androidul meu e pe SD sau setez manual asta? Si ma mai intreb daca imi formateaza tot cardul sau doar partitia alocata Androidului... oricum fac un backup la ambele.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
29 martie 2011, 10:25:45 • actualizat 29 martie 2011, 16:39:55 (1 ori)
1. Da
2. Tot cardul
Uite aici threadul dedicat:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987531
2. Tot cardul
Uite aici threadul dedicat:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987531
Începător
36 mesaje
din 10/03/2010
29 martie 2011, 17:18:32 • actualizat 29 martie 2011, 17:19:19 (1 ori)
Ceau,
Revin la un post anterior...
Am comandat de pe ebay un card de 32gb sandisk la pretul SHOCK de 15 $. Pentru cei interesati pun link-ul mai jos.
Sper sa nu fie teapa (nu-mi fac mari probleme ca pot recupera banii usor).
Link:
http://cgi.ebay.com/100-NEW-32GB-Micro-SDHC-SD-Memory-Card-Adapter-/250795947482?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3a649a75da
O zi buna
Revin la un post anterior...
Am comandat de pe ebay un card de 32gb sandisk la pretul SHOCK de 15 $. Pentru cei interesati pun link-ul mai jos.
Sper sa nu fie teapa (nu-mi fac mari probleme ca pot recupera banii usor).
Link:
http://cgi.ebay.com/100-NEW-32GB-Micro-SDHC-SD-Memory-Card-Adapter-/250795947482?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3a649a75da
O zi buna
29 martie 2011, 19:49:43
m-ar interesa dar...nu merge linkul...
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
29 martie 2011, 20:14:19
@khosty & @valisud Sunteti gemeni ?
Începător
36 mesaje
din 10/03/2010
29 martie 2011, 20:57:02
@Ascary
Sper ca nu suntem !!!!! No ofence !
@valisud
De ce mi-a fost frica n-am scapat !!!
Link-ul nu mai merge pentru ca ebay a eliminat vanzatorul de la care am cumparat !!!
Tocmai am fost anuntat de ebay ca seller-ul asta e SCAMMER !!
Acum incerc sa recuperez banii via PAYPAL.
Respecte
Sper ca nu suntem !!!!! No ofence !
@valisud
De ce mi-a fost frica n-am scapat !!!
Link-ul nu mai merge pentru ca ebay a eliminat vanzatorul de la care am cumparat !!!
Tocmai am fost anuntat de ebay ca seller-ul asta e SCAMMER !!
Acum incerc sa recuperez banii via PAYPAL.
Respecte
Înapoi la HTC Touch Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter