Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
24 mai 2009, 20:33:21 • actualizat 24 mai 2009, 20:37:14 (2 ori)
Oakheart 24-05-2009 20:07:55
baieti..scuze daca o sa sune ca o intrebare de incepator dar trebuie sa ma lamuresc
dupa ce dezarhivez unele din jocurile postate aici..imi apar mai multe fisiere dar fara nici un executabil . Unde trebuiesc puse ca sa mearga jocul respectiv pe telefon. Sau altfel spus...cum se instaleaza jocurile sau utilitarele care nu au un executabil in arhiva ?
Arhivele alea ciudate care dezarhivate dau niste fisiere si mai ciudate sunt cab-uri. Astea se pun direct in telefon cand sincronizezi telefonu, de preferinta undeva sa stii de ele. Si apoi din telefon dai click pe fisier si se instaleaza... Si atat... Hope it helps...
nu..nu merge cum spui...deci din arhiva ies mai multe fisiere ca acesta `SKTOOL~2.010` sau `NOTIMP~1.004` sau `SKTStart.011`..si mai sint si altele in aceeasi arhiva iar daca dau clik pe ele din telefon imi spune ca `There is no aplication asociated with STKStart.011.Run the aplication first then bla bla bla
Puteti posta din nou omniano band sau cum se chema si bubble level ca in posturile anterioare linkurile de pe mediafire nu mai merg... multumesc anticipat
30 mai 2009, 11:59:54 • actualizat 30 mai 2009, 22:13:41 (1 ori)
justme4us 30-05-2009 10:28:41
Puteti posta din nou omniano band sau cum se chema si bubble level ca in posturile anterioare linkurile de pe mediafire nu mai merg... multumesc anticipat
Salut!Iata ce jocuri am eu : Resco Bubbels Ferrari GT Evolution-(Mersi mult pentru joc Steff,e bestial) Omniano-(Am invatat sa cant datorita filmuletelor de pe Youtube-Nu imi place la jocul asta ca nu pot apasa odata 2 clape si nici clapa neagra,ultima dintr-o octava,mi se par 2 mari minusuri,am folosit si Omniano Band dar nu imi place cum se aude si optiunea aia ca sa apesi 2 clape in acelasi timp e naspa) Tiki Towers-super joc:D Bubble Breaker-nu e cine stie ce dar imi place-am facut odata 1488:D
hai ca este chiar simplu intri la care vrei sa-l iei si acolo vei vedea niste link-uri, de pe rapidshare.com sau ziddu.com in jos-ul paginii la fiecare joc, si il iei cu copy, si dai paste la address in explorer, dupa care cred ca te vei descurca, succes!