Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 436 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
18 mesaje
din 26/07/2010
24 octombrie 2010, 04:20:35
si de unde il descarc ca si eu am folosit IM+ dar imi creste barba pana mil incarca
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
24 octombrie 2010, 09:18:58
- dati si voi un search pe google ca nu patiti nimic, doar v-am zis ca e free
- asa faceti si cand vreti sa beti apa, intrebati unde e paharul?
- asa faceti si cand vreti sa beti apa, intrebati unde e paharul?
Începător
18 mesaje
din 26/07/2010
Opera Mini
nui aia problema eu lam scos aseara dar am crezut ca ai o,vers mai noua si aicea nu lam gasit eu lam downloadat de situl lor mss mult
Începător
28 mesaje
din 06/11/2009
24 octombrie 2010, 18:31:45
Salutare la toti posesorii de omnia
sunt un fost detinator de omnia care dupa ce a testat cateva zeci de mobile(mai noi si foarte noi)am decis sa ma reintorc la "batranul"omniajavascript:add_x('
')(e prea bun si va ramane mult timp unul din cele mai stralucite smartphone-uri-parere personala)
Revin cu rugamintea la veteranii acestui forum(prea multi sa-i enumar) si rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu cateva informatii:javascript:add_x('
')
-la Spb wheater(sau o alta aplicatie de genu) se poate seta sa-ti afiseze vremea in functie de zona in care te afli fara sa introduci tu orasul manual?(gen sensor location la windows7)
-pentru conexiune la internet:am net pe laptop prin modem usb(nu sunt in tara calatoresc foarte mult in Scandinavia).Cum pot conecta telefonul sa am net prin intermediul laptopului(de preferat fara cablu)?Din cate stiu wi-fi-ul la laptop il poti folosi doar pentru receptie nu si pentru transmisie(daca ma insel va rog sa ma corectati)
-pentru sincronizarea PIM(contacte agenda etc)exista alta posibilitate in afara de Outlook?(ma intereseaza ceva gen Ovi de la nokia-un site extern pe care sa pot face sincronizarea si sa pot pastra o copie a datelor)
-ultima versiune(functionala) de Spb shell e 3.5.5
-un rom bun
(nu-mi sariti in cap stiu ca exista zeci de rom-uri bune-astept ceva sugestii-ma intereseaza sa fie stabil fara bug-uri-ceva ce folositi in prezent)
-acum un an si ceva in urma cand am renuntat la omnia aveam o mica problema la Spb shell-nu mai puteam sa aprind flash-ul(pe post de lanterna)de la un singur buton-cum puteam face din home screen-ul original al lui omnia.S-a mai rezolvat acest bug??
-imi aduc aminte ca <maja_ro> sau <steff195> aveau un link catre colectia personala de aplicatii pentru omnia(in cazul in care se poate sa-l mai posta-ti odata ca nu mai retin pe la ce pagina era-plus ca acum ar trebui sa fie mai proaspat fata de cum era atunci)
-deasemenea daca exista un post cu o lista de aplicatii
la ce pagina va rog?
Va multumesc tuturor care imi vor oferi raspunsuri.Intre timp mai rasfoiesc topic-urile sa vad ce gasesc.
sunt un fost detinator de omnia care dupa ce a testat cateva zeci de mobile(mai noi si foarte noi)am decis sa ma reintorc la "batranul"omniajavascript:add_x('
')(e prea bun si va ramane mult timp unul din cele mai stralucite smartphone-uri-parere personala)Revin cu rugamintea la veteranii acestui forum(prea multi sa-i enumar) si rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu cateva informatii:javascript:add_x('
-la Spb wheater(sau o alta aplicatie de genu) se poate seta sa-ti afiseze vremea in functie de zona in care te afli fara sa introduci tu orasul manual?(gen sensor location la windows7)
-pentru conexiune la internet:am net pe laptop prin modem usb(nu sunt in tara calatoresc foarte mult in Scandinavia).Cum pot conecta telefonul sa am net prin intermediul laptopului(de preferat fara cablu)?Din cate stiu wi-fi-ul la laptop il poti folosi doar pentru receptie nu si pentru transmisie(daca ma insel va rog sa ma corectati)
-pentru sincronizarea PIM(contacte agenda etc)exista alta posibilitate in afara de Outlook?(ma intereseaza ceva gen Ovi de la nokia-un site extern pe care sa pot face sincronizarea si sa pot pastra o copie a datelor)
-ultima versiune(functionala) de Spb shell e 3.5.5

-un rom bun
(nu-mi sariti in cap stiu ca exista zeci de rom-uri bune-astept ceva sugestii-ma intereseaza sa fie stabil fara bug-uri-ceva ce folositi in prezent)-acum un an si ceva in urma cand am renuntat la omnia aveam o mica problema la Spb shell-nu mai puteam sa aprind flash-ul(pe post de lanterna)de la un singur buton-cum puteam face din home screen-ul original al lui omnia.S-a mai rezolvat acest bug??
-imi aduc aminte ca <maja_ro> sau <steff195> aveau un link catre colectia personala de aplicatii pentru omnia(in cazul in care se poate sa-l mai posta-ti odata ca nu mai retin pe la ce pagina era-plus ca acum ar trebui sa fie mai proaspat fata de cum era atunci)
-deasemenea daca exista un post cu o lista de aplicatii
la ce pagina va rog?
Va multumesc tuturor care imi vor oferi raspunsuri.Intre timp mai rasfoiesc topic-urile sa vad ce gasesc.
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
25 octombrie 2010, 05:57:55 • actualizat 25 octombrie 2010, 06:03:33 (1 ori)
Salutare razvanrudy !
Sunt de acord cu tine in privinta "batranului" omnia , deocamdata aceasta veche "scula"face fata cu brio exploziei de tehnologie din ultimul an , si am impresia ca va mai trece ceva pana sa apara ceva cu adevarat nou pentru care va merita schimbat (parerea mea)
-Faza cu SPB weather nu cunosc , nu te pot ajuta
-La faza cu wifi te cam inseli(si tranzmite si receptioneaza altfel nu ar fi de nici un folos) iar daca am inteles eu bine si vrei sa ai net la telefon din laptopul care este conectat la net se poate in momentul in care esti sincronizat cu laptopul prin activesync prin cablu sau bluetooth sa ai net si pe telefon.
-Daca te intereseaza backup-ul contactelor cea mai usoara metoda e PimBackup iar daca te intereseaza sincronizarea cu laptopul in afara de outlook mai sunt o gramada de programe ce pot face asta(chiar PC Suite de la Samsung), da un search pe google sa vezi.
-Ultima versiune de spb e exact asta Spb Mobile Shell v3.5.5 build 10087, o gasesti si aici postata zilele astea sau pe siteul SPB si un serial pt inregistrare la noi sau http://www.megaupload.com/?d=BIEI8M9U
-Rom-uri BUNE cauta pe modaco rom-urile lui Steff sau OCK , sunt The Best.
-In legatura cu aprinderea flashului exista o aplicatie "torch button" care poate fi atribuita din setarile windows oricarui buton hardware si ai rezolvat si problema asta
- Lista de aplicatii sau link catre aplicatii vei gasi in semnatura mea chiar aici sub prostiile ce le-am insirat acum
Bine ai revenit !!!
Sunt de acord cu tine in privinta "batranului" omnia , deocamdata aceasta veche "scula"face fata cu brio exploziei de tehnologie din ultimul an , si am impresia ca va mai trece ceva pana sa apara ceva cu adevarat nou pentru care va merita schimbat (parerea mea)
-Faza cu SPB weather nu cunosc , nu te pot ajuta
-La faza cu wifi te cam inseli(si tranzmite si receptioneaza altfel nu ar fi de nici un folos) iar daca am inteles eu bine si vrei sa ai net la telefon din laptopul care este conectat la net se poate in momentul in care esti sincronizat cu laptopul prin activesync prin cablu sau bluetooth sa ai net si pe telefon.
-Daca te intereseaza backup-ul contactelor cea mai usoara metoda e PimBackup iar daca te intereseaza sincronizarea cu laptopul in afara de outlook mai sunt o gramada de programe ce pot face asta(chiar PC Suite de la Samsung), da un search pe google sa vezi.
-Ultima versiune de spb e exact asta Spb Mobile Shell v3.5.5 build 10087, o gasesti si aici postata zilele astea sau pe siteul SPB si un serial pt inregistrare la noi sau http://www.megaupload.com/?d=BIEI8M9U
-Rom-uri BUNE cauta pe modaco rom-urile lui Steff sau OCK , sunt The Best.
-In legatura cu aprinderea flashului exista o aplicatie "torch button" care poate fi atribuita din setarile windows oricarui buton hardware si ai rezolvat si problema asta
- Lista de aplicatii sau link catre aplicatii vei gasi in semnatura mea chiar aici sub prostiile ce le-am insirat acum
Bine ai revenit !!!
Începător
1 mesaje
din 26/10/2010
26 octombrie 2010, 18:17:06
Samsung Omnia este cel mai bun telefon pe care l-am avut vreodata...Modelele mai noi nici nu se compara cu "vechiul" Omnia..are un meniu foarte usor si de aplicatii nici nu mai vorbesc...e telefonul perfect..
Alice,Buzau
Alice,Buzau
MW Liker
52 mesaje
din 06/01/2009
27 octombrie 2010, 12:22:37
idm_luci 25-10-2010 05:57:55
-In legatura cu aprinderea flashului exista o aplicatie "torch button" care poate fi atribuita din setarile windows oricarui buton hardware si ai rezolvat si problema astaStart
Setting
Personal
Buttons
Flash Light
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
27 octombrie 2010, 16:34:41
@dantm daca citeai si intrebarea la care am raspuns nu mai faceai pe filozofu cu mine, cred ca stiu si eu treaba asta dar ia incearca tu sa folosesti ce ma inveti pe mine avand interfata Spb Mobile Shell instalata si activa. Poti 
@razvanrudy daca tot te-ai chinuit sa scrii o juma de pagina macar te-ai uitat daca ti-a raspuns cineva

@razvanrudy daca tot te-ai chinuit sa scrii o juma de pagina macar te-ai uitat daca ti-a raspuns cineva
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
27 octombrie 2010, 18:37:28
Am vrut si eu sa raspund la postul lui dantm, dar am renuntat, stiind ca s-a tot vorbit despre faptul ca acea optiune nu merge decat in Home Screen... si nu-mi prea place sa se tot vorbeasca depre aceleasi chestii mereu.
@idm_luci:
@idm_luci:
Începător
28 mesaje
din 06/11/2009
28 octombrie 2010, 11:29:02
pentru idm_luci MULTUMESC
da. m-am uitat sa vad cine mi-a raspuns numai ca nu prea am mai avut timp sa intru sa raspund(meseria e de vina)
plus ca am fost putin cam ocupat sa-ti "fur" colectia de aplicatii-mii de multumiri si pentru alea.de asemenea si pentru aplicatiile lui maja_ro.
voi reveni dupa ce trece febra instalarilor si a testelor
stima si respect pentru ceea ce faceti
da. m-am uitat sa vad cine mi-a raspuns numai ca nu prea am mai avut timp sa intru sa raspund(meseria e de vina)
plus ca am fost putin cam ocupat sa-ti "fur" colectia de aplicatii-mii de multumiri si pentru alea.de asemenea si pentru aplicatiile lui maja_ro.
voi reveni dupa ce trece febra instalarilor si a testelor
stima si respect pentru ceea ce faceti
Începător
8 mesaje
din 17/10/2010
28 octombrie 2010, 12:36:32
salut!o intrebare,cum pot pune skinuri ls spb shel 3.5?am skinurile dar nu gasesc locatia foldarului spb.la'm instalat pe storage.multumesc pentru raspunsuri
Începător
40 mesaje
din 16/08/2009
28 octombrie 2010, 18:32:46
Salutare!
Am instalat FPSECE 0.10, am pus Gran Turismo dar nu stiu care sunt actiunile butoanelor si cum sa le setez.
Poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor?
merci mult
Am instalat FPSECE 0.10, am pus Gran Turismo dar nu stiu care sunt actiunile butoanelor si cum sa le setez.
Poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor?
merci mult
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
31 octombrie 2010, 18:27:25 • actualizat 31 octombrie 2010, 20:39:33 (2 ori)
Ce program de alarma recomandati?!
MW Veteran
667 mesaje
din 25/12/2008
31 octombrie 2010, 21:30:38 • actualizat 31 octombrie 2010, 21:30:56 (1 ori)
SPB Time. gasesti pe ppcwarez.org gata doftorit...
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter