Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 436 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
11 octombrie 2010, 13:00:39
Talking Tom bun pentru Omnia i900 se gaseste pe undeva?
Începător
10 mesaje
din 18/09/2010
11 octombrie 2010, 14:15:17
am cautat si eu talking tom pt omnia dar nu am gasit daca stie cineva daca exista am fi recunoscatori
Începător
29 mesaje
din 29/12/2009
1 aprecieri
11 octombrie 2010, 23:44:11
Salutari, Maja_ro te rog sa ma ajuti si pe mine cu resco keyboard 6.0 sa il fac full, ca nu reusesc deloc. multumesc mult
Începător
18 mesaje
din 26/07/2010
12 octombrie 2010, 03:19:51 • actualizat 12 octombrie 2010, 03:20:18 (1 ori)
zeusik
- intri in telefon in start/settings/personal/owner information si iti bagi numele...care vrei tu, imaginea urmatoare e orientativa

- apoi deschizi generatorul pe calculator si pui acelasi nume ca si in telefon
- dai click pe Generate si ai obtinut codul, cel din dreapta...click aici ca sa vezi
- pui in telefon numele si codul...apoi click pe OK

TNX to maja_ro
- intri in telefon in start/settings/personal/owner information si iti bagi numele...care vrei tu, imaginea urmatoare e orientativa

- apoi deschizi generatorul pe calculator si pui acelasi nume ca si in telefon
- dai click pe Generate si ai obtinut codul, cel din dreapta...click aici ca sa vezi
- pui in telefon numele si codul...apoi click pe OK

TNX to maja_ro
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
12 octombrie 2010, 17:05:12
Pentru cei care folosesc SPB Mobile Shell ca si UI - o prezentare a SPB MS 5.0 gasiti aici .
Deocamdata e versiunea destinata producatorilor care vor sa o includa in ROM-uri. Sunt curios daca o sa apara si versiunea "normala" pentru user-ul de rand sau o versiune "pirat" care poate fi inclusa in ROM-uri custom.
Arata foarte bine dupa parerea mea. Vedeti filmuletul.
Deocamdata e versiunea destinata producatorilor care vor sa o includa in ROM-uri. Sunt curios daca o sa apara si versiunea "normala" pentru user-ul de rand sau o versiune "pirat" care poate fi inclusa in ROM-uri custom.
Arata foarte bine dupa parerea mea. Vedeti filmuletul.
Începător
49 mesaje
din 05/10/2010
12 octombrie 2010, 21:42:52
Salutare... am si eu o aplicatie de Internet Starter
Este java dar cand vreau sa o instalez pe telefon imi da erroare.
JInternet Starter v0.2
Daca poate cineva sa o faca sa mearga si pe omnia... Este folositoare celor care au internet starter... utilizator si parola ca sa se poata connecta la net.
Respect si asteptam o varianta care sa mearga.
Este java dar cand vreau sa o instalez pe telefon imi da erroare.
JInternet Starter v0.2
Daca poate cineva sa o faca sa mearga si pe omnia... Este folositoare celor care au internet starter... utilizator si parola ca sa se poata connecta la net.
Respect si asteptam o varianta care sa mearga.
12 octombrie 2010, 22:43:27
A reusit cineva sa vada ceva in java de pe vreun browser pe omnia
Nu reusesc si vreau sa ma ajute cineva
Nu reusesc si vreau sa ma ajute cineva MW Luver
179 mesaje
din 04/12/2009
13 octombrie 2010, 12:24:10
oxyg3n 11-10-2010 10:34:01
luci, poti face rost de pocket shield doftorit, dar pentru WVGA ?multumesc
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
13 octombrie 2010, 13:38:41
MW Luver
112 mesaje
din 16/05/2010
13 octombrie 2010, 20:23:42
salutare, am o intrebare : ce o mai bun pentru omnia opera10 sau opera mini? multumesc
MW Lurker
212 mesaje
din 08/01/2010
13 octombrie 2010, 20:33:42 • actualizat 13 octombrie 2010, 20:34:30 (1 ori)
In practical terms, here is what that means for you:
* Opera Mobile will render Web pages just like a desktop browser. In Opera Mini, there may be slight differences, and very complex Web pages may not work optimally.
* Opera Mini will generally be faster. It downloads less content and requires less CPU to render pages.
* Opera Mini works on almost any phone. Opera Mobile is only available for Windows Mobile and Symbian/S60 phones.
În termeni practici, aici este ceea ce înseamnă asta pentru tine:
* Opera Mobile va face paginile web la fel ca un browser de calculator. În Opera Mini, pot exista mici diferențe, și pagini de web foarte complexă poate să nu funcționeze în mod optim.
* Opera Mini va fi în general mai rapidă. Acesta descărcări de conținut și necesită mai puțin CPU mai puțin pentru a face pagini.
* Opera Mini funcționează pe aproape orice telefon. Opera Mobile este disponibil numai pentru Windows Mobile și telefoane Symbian/S60.
eu am mini
si imi place
* Opera Mobile will render Web pages just like a desktop browser. In Opera Mini, there may be slight differences, and very complex Web pages may not work optimally.
* Opera Mini will generally be faster. It downloads less content and requires less CPU to render pages.
* Opera Mini works on almost any phone. Opera Mobile is only available for Windows Mobile and Symbian/S60 phones.
În termeni practici, aici este ceea ce înseamnă asta pentru tine:
* Opera Mobile va face paginile web la fel ca un browser de calculator. În Opera Mini, pot exista mici diferențe, și pagini de web foarte complexă poate să nu funcționeze în mod optim.
* Opera Mini va fi în general mai rapidă. Acesta descărcări de conținut și necesită mai puțin CPU mai puțin pentru a face pagini.
* Opera Mini funcționează pe aproape orice telefon. Opera Mobile este disponibil numai pentru Windows Mobile și telefoane Symbian/S60.
eu am mini
si imi place
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
14 octombrie 2010, 11:55:57
Da, Opera Mini e mai rapid, nu stai ca la 10... se vede insa diferenta, de exemplu, daca incerci sa intri pe acest forum... numai Opera 10 il arata cum il vezi pe pc, celalalt il arata ciudat, ceva gen pagini wap. Insa e de inteles de ce Opera 10 e mai lent. Eu il prefer totusi, ca sa pot naviga ca lumea.
15 octombrie 2010, 01:18:20
Hi! Cine stie cum se poate instala srs wow sound in wm6.1? Am inteles ca trebuiesc facute niste setari in registri,insa nu am reusit. Imi place cum suna muzica cu acest program. Ms anticipat!
Începător
27 mesaje
din 15/01/2009
15 octombrie 2010, 06:57:08
Poate posta cineva un Opera 10? Multumesc
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter