Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
31 ianuarie 2009, 23:34:49 • actualizat 31 ianuarie 2009, 23:35:45 (1 ori)
Chiupy 30-01-2009 22:12:36
virusONwap 29-01-2009 13:22:34
virusONwap 29-01-2009 11:46:26
su dedicatie din partea mea si a lui @AlbAlbastru. #sharemobile/file.php?id=286704 baga mare :D:D va iubesc EMMO ):D
SI PROPUN INCHIDERDA TOPICULUI ASTA DE PROST GUST "VII CU VII SI MORTII CU MORTII"
@Dsf te rog sa iei o masura ceva...nu esti de acord cu incultura! Dar asta Ce se cheama?? CULTURA...ATUNCI NA POFTIM CULTURA!!! Mi se face scirba cind intru aici!
ce e mai?ce nu iti place melodia?te simti cumva?
ma citeste mai bine ma melodia aia am dedicato eu mda ce sa iti cer las-o moara asa ...auzi ma simt emmo
31 ianuarie 2009, 23:58:49 • actualizat 01 februarie 2009, 00:14:01 (3 ori)
aaa..mda scuze VirusOnWap ai dreptate,nu ma uitasem la quote...acum mi-am dat seama...my mistake. apropo ai folosit 10 emoctioane... :O
am vazut si eu pozele de pe hi5 cu aia...lol deci pana la urma curentul asta Emo e doar bullsh!t...doar fitze si impresii...hai sa fim sinceri...cocolari undercover... ce bine zicea careva pe aici..doar copii de bani gata is emo...ne pricepem sa copiem din State si Vest foarte bine...ca nah i am so emo...i am so cool...ce original is btw stilul vestimentar e ok...cel putin in opinia mea...dar in ro cine e emo?cine isi permite haine firmate and stuff??bineinteles copii de bani gata...sau a caror parinti isi rup spatele prin Spania sau Italia...sa le ofere o educatie cat mai buna copiilor...in timp ce ei....
01 februarie 2009, 08:29:20 • actualizat 01 februarie 2009, 08:33:24 (1 ori)
mda mustiu daca am mai intrat pe aici adica pe topic....dar nici nu mai am de gand oricum a luat-o ce-i tineri razana sin rau...si pe vremea mea faceam pot spune nebunii mai mari decat fac cei din ziua de azii...dar erau inventate la noi...adica nu copiam de la alti....adica din afara....acum stau si ma uit asa pe strada ...mai oameni buni nimeni pe afara...adica nici-un copkil...la un fotbal..la un tennis..sa faca si ei un sport....stauu si stau numai pe net....sau in casa....apropo...Cocalari=Emo=Metalisti=rocari=manelisti:D dar sa fi Emo .e cea tipita treaba dar fiecare se poarta cum vrea....defapt i se da prea mare importanta...totusi eu daca vad unu de ala pe strada si face figuri la mine il bat de doua ori mai mult fata de unu normal..eu unu abia astept...
nu prea e bine egalat, am o droaie de prieteni Rockeri, nici unul nu este emo, si cand zic la o droaie ma refer la zeci... ei asculta in casa rock, si afara(la mp3 player) tot rock, dar eu niciodata nu i-am vazut imbracati ca tampitii sau ceva de genul, sunt rockeri in interior.
Nu nene, eu sa fiu parinte de emo, i-as confisca tot: telefon, calculator mp3 player, l-as imbraca cu haine normale, i-as baga mintile in cap in priincipiu, prea sunt terminati astia, uitati aici exemplu de imbracaminte... ce-i asta