lamar_angel 28-01-2009 17:28:43
aaaaaa e mai bine sa fiu prost sa-i las sa rada de mine ca de e mai bine ca asa crezi tu...poti sa ma consideri cum vrei dar cand cineva da in mine nu stau sa ma loveasca in continuare...asta e mai bine taran de bucuresti decat... 1.vad ca tot lasi frazele ne terminate??!! de ce? te crezi sfinta filofteia? sau ceva de genul?...marele prooroc al vestirii
2.te-am inteles ca esti rau si sa ripostezi si tu, in caz ca vei fi atacat. bun!!! si de ce tot pmmm te tot repeti atit
?? 3. ma baiatule! cred ca tu nu ai fost batut latimp mai tincule
VORBA lui @BLANDU "Dar daca categorisesti lumea asa, atunci meriti sa fi si tu categorisit si nebagat in seama...poate doar sub rotile unei carute...sa nu mori, doar sa te dora!4.vad ca tu nu ai la cunostiinta nici macar unul din termenii folositi de tin si de aceeia lasi "............." pai in cazul asta imi permit sa te fac "ANALFABET SI INCULT" nu ca as sti eu mai multa romina, da tu esti prost bita ...ma frate esti varza
la domeniul asta
5.mai adaug faptul ca am observat si am dedus: ca nici macat tu nu stii ceeia ce esti exact si nici macar nu ai prea mare habar despre ceeia ce sustii si pt ce lupti....ei abea aici ma reintorc din drum si iti aduc din nou la cunostiinta cuvintul INCULT
6.asta este un sfat personal pt ca is cam plictisit pentru a scrie prea multe....oricum sunt multe!!!!prea multe !! DUTE SI TE SPINZURA SAU DISPARI CA ELODIA MAI SECATUTA
exact ca ""............"" care le lasi atunci cind te pierzi in fraze si nu stii sa te mai exprimi .... SACATURO pune mina si mai citeste o carte ceva
MW pe Facebook
MW pe Twitter
ma retrag si eu din mocirla asta!!
Opera Mini