Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
poate sa fac cineva o arhiva .rar cu tot ce trebuie si pasii detaliati de urmat ptr. a instala garminu pe un e71 de exemplu pentru un noob care nu si-a dedicat viata pc-ului si telefoanelor ? lunkurile pe rapidshare sant majoritatea exirate
poate sa fac cineva o arhiva .rar cu tot ce trebuie si pasii detaliati de urmat ptr. a instala garminu pe un e71 de exemplu pentru un noob care nu si-a dedicat viata pc-ului si telefoanelor ? lunkurile pe rapidshare sant majoritatea exirate
gasesti tot ce te intereseaza pentru a instala garmin-ul pe telefonul tau ..>> aici
nu dragule, nu vrea nimeni sa para destept, dar daca ai citi prima pagina a topicului nu ai mai avea nevoie de prea mari indrumari . . . . . . citeste cu atentie si sigur te vei descurca . . . nui greu . . .
Tutorial - cum se instaleaza GARMIN-UL Alt tutorial pt instalare garmin Ceva folositor Garmin - versiunea 5.0.00 Garmin - versiunea 5.0.0.50 P.O.I - Garmin mobile xt = Ro P.O.I 2 - Garmin MObile Xt = Ro cam atat deocamdata..sper sa va fie de ajutor.
Navigatie Placuta ! Multumesc ...dar nu functioneaza nici un link.
am instalat Garmin - versiunea 5.0.0.50 ... si imi spune ca nu pot sa intru in aplicatie din motive de siguranta... iar la versiunea Garmin - versiunea 5.0.0.10 .. intru fara probleme.. oare dc?
NU trebuie sa stergi sis.ul si mie imi zicea aceeasi chestie. Trebuie sa intrii cu un explorer si cel al tel e bun si instaleaza sis-ul deakolo. seeeya
Careva pe aici care detine vreun n95 cu versiunea de soft 31.0.017 ? Nush ce masa are... am avut un alt telefon tot N95 dar cu un soft antic si de demult... toate bune si frumoase , Garminul functiona ireprosabil... pana cand mi-am luat alt N95 ceva mai nou ,cu ultimul update de soft , respectiv 31.0.017 . Am instalat Garminul pe el , detecteaza receiverul integrat , insa nu se conecteaza la satelit ! L-am lasat 2 ore si tot nimic... Sa fie de la update ? pls Help !
Garminul functiona ireprosabil... pana cand mi-am luat alt N95 ceva mai nou ,cu ultimul update de soft , respectiv 31.0.017 . Am instalat Garminul pe el , detecteaza receiverul integrat , insa nu se conecteaza la satelit ! L-am lasat 2 ore si tot nimic... Sa fie de la update ? pls Help !
La mine functioneaza fara probleme pe versiunea asta de soft.