dan74mm 11-06-2009 16:07:31
traian23, part1 nu se poate downloada: ErrorSi inca o intrebare: Care este ultima versiune de Garmin, 5.00.50 ? Sau care ? Si merge oare pe Nokia N-82 ? Din cate stiu eu, ultimele versiuni de Garmin au fost facute pentru telefoane mai noi, asa zisele smartphone-uri cu touchscreen. Momentan, folosesc "Garmin Mobile XT v4.10.60". Am mai pus 2 versiuni pentru test, "Garmin Mobile XT 4.20.00 S60 MultiLanguage" si "Garmin Mobile XT 4.20.20 S60 MultiLanguage TW", insa nici unul nu a functionat corect. "Garmin Mobile XT 4.20.20 S60 MultiLanguage TW" a mers, insa nu mi-a placut deoarece nu avea limba romana la meniu (text nu voce, ca fisierul cu vocea in romana stiu cum sa-l pun), avea doar engleza si chineza.
Nu am incercat nici una dintre versiunile de "Garmin 5.xx.xx", deoarece tot pe acest forum am citit, ba ca se misca mult mai greu decat "v4.10.60", ba ca are buguri, ba ca mananca bateria, etc ...
Lamuriti-ma si pe mine, daca a testat deja cineva pe Nokia N82, care ar fi cea mai buna versiune de Garmin pt. Nokia N82 .. ?!?
PS: Lol, acuma vad ca si tu ai Nokia N82

cei care zic ca versiunile 5.xx.xx se misca foarte greu probabil au telefoane cu mai putin rami si mai sunt unii care incearca sa bage pe un n73 care saracu abia face fatza cu aplicatiile lui..
in legatura cu bateria:intradevar a fost o versiune 5.00.30(cred) care rupea bateria dar pe 5.00.40 vad ca s-a remediat problema..oricum pentru plecarea ta in grecia te sfatuiesc sa-ti iei un incarcator de masina ca nu ai nici o sansa indiferent ce gps bagi..
eu am 5.00.40 pe n82 si sunt foarte multumit de el

p.s.:zi-mi un site unde pot sa-ti uploadez toata arhiva..
MW pe Facebook
MW pe Twitter