Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
hmm... ar merge o sectiune cu review-uri... adica poze, screenshot-uri, poze facute cu telefonul respectiv, etc (cum e pe gsmarena). aici va pot ajuta si eu cand pot si daca am telefoanele pe stoc
05 ianuarie 2008, 17:17:18 • actualizat 05 ianuarie 2008, 17:19:48 (1 ori)
Thanks N-ter, am corectat .
Punisher, OK, insa ai in vedere cum scrii titlul. URL e dependent de asta, si daca nu il scrii corect din toate punctele de vedere, url va iesi naspa. de ex: cand folosesti virgula in titlu, sa o desparti cu un spatiu. unu, doi, trei si NU: unu,doi,trei
altfel linkul va fi de forma: unudoitrei si NU cum trebuie, adica unu-doi-trei. se pune "-" doar la spatiu, nu si la celelate caractere.
http://mobilewave.ro/uploadFL.html asta este pagina prin care se uploadeaza imagini/fisiere pt articolele pt sectiunea knowledgebase/reviews
Si atentie, aritcolul trebuie intai validat DUPA aia va aparea pe site.
Oare are rost sa adaug si o sectiune pentru Groupuri/cluburi? Sau e sufiecnt forumu?
Modul de functionare ar fi asa: - userulul care deschide grupul e owner, poate sterge subiectele / mesajele deschise in acel grup - userii inscris pot scrie, ceilalti doar vedea subiectele/mesajele - nu va fi optiune pt atasare fisiere, de orice tip ar fi