Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
si ce legatura are asta cu topicul,parca v-a mai spus si DFS? daca va framanta atat de mult problema asta trebuia sa postati pe "Sugestii forum" desi chestia e lamurita de 10000 ani
ma gandeam ca ar fi util sa se faca o sectiune, in care noi,userii sa postam cele mai bune hub-uri de odc,strong dc... si acolo sa fie si o lista de torrente ce parere aveti?
Si ce daca... ) o chestie ar fi o lista cu programe pentru pc necesare pentru windows cum ar fi artition magic,winrar,directx din astea necesare dupa instalarea windows-ului
sa ma bag si eu in seama daca tot am vazut topicul...
daca vrei sa faci ceva interesant, incearca sa fie cat mai original, nu bloguri si alte prostii care le gasesti pe orice site. iar daca vreti sa faceti tutoriale cu modat si softat telefoane, ai nevoie de multi voluntari cu multa rabdare si timp liber. iar daca vreti sa puneti aplicatii si programe, uploadati doar programe care le-ati testat si sunt compatibile cu telefonul respectiv (nu sa-mi apara pe juma de ecran). conteaza calitatea nu contitatea. cat despre imaginea site-ului e ok. m-am saturat de phpbb si yabb
Ce script e forumu? mereu mi-am pus intrebarea asta cel mai bine e cu tutorialele sa poata sa trimita oricine, dar inainte sa fie puse pe site sa fie verificate de 1-2 mods