Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
eu nu l-as da. si stii de ce? am avut multe telefoane si, si mai multe mi-au trecut prin mana. dar, nici unul nu a fost bun ca asta(in afara de 5110, care e depasit)... in service, cat am stat, nu a venit nici unul cu vreo defectiune...nu am auzit pe nimeni sa se vaite ca nu stiu ce nu ii mai functioneaza la telefon. asa ca nu are rost sa ne hazardam atat...eu unul nu am sa schimb telefonul asta decat cand imi voi lua un palm, sau ceva de genul...pentru mine si nu numai, e telefonul ideal....iar daca mai face figuri cand intru pe net sau incerc sa folosesc aplicatii care nu sunt chiar indicate pentru un telefon, si are nevoie de un restart, i-l dau fara sa ma hazardez, pentru ca stiu ce inseamna sistem de operare si stiu ca mai are bube(a se vedea symbian sau chiar PC....)
eu am si pda si d-aia nu prea mai folosesc spv-ul.. ce rost are sa ma chiorasc pe un ecran minuscul cand am ditamai ecranul vga de 4" si cu touchscreen la dispozitie? sa nu mai zic ca softuri sunt de 10 ori mai multe
Blade, ai dreptate, dar nu pana la capat. Adica ca device pentru entertainment e ideal, si eu mi-as dori unul de asta, dar nu sa merg cu el pe strada, sa se vada prin buzunar ditamai matahala. Si sunt sigur ca e si foarte sensibil la socuri. Cunosc pe var-miu care a dat 400€ pe un SonyEricsson P910i si dupa o saptamana i-a crapat display-ul dintr-o simpla aterizare de la 1.5m. Ca telefon prefer SPV-ul: e ergonomic, rezistent la (unele) socuri, are Windows (deci multe aplicatii/jocuri) si il folosesc ca player mp3 (unii au iPod, eu am Windows Mobile ). Deci, ce-mi trebuie mai mult?
Am vazut ca a posta IP-XCENTRIC informatii despre Windows Mobile 5.0 AKU 2.3 SPV C100 . Stau si ma gindesc cind vor scoate o versiune oficiala de Rom WM5 pentru spv c500. Tot ce trebuie este sa speram si sa asteptam. :-(
Am o problema mai stupida cu telefonu: deocamdata nu am cumparat card si folosesc tot memoria "default"; dupa ce am instalat OS-ul aveam liberi cam 20 MB; m-am apucat sa instalez tot felul de aplicatii si jocuri (mai mult de dragul de a le testa decat de dragul functionalitatii); oricum, le-am zburat pe majoritatea, asa ca acum am ramas cu doar vreo 2-3 programele pe telefon (2-3 mb in total). Problema e ca mai am disponibili doar vreo 9 MB. Am tot cautat fisiere temp sau prin program files dupa aplicatii ce nu au fost sterse insa nu i-am dat de cap. Unde-i buba?