Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mi-as lua si eu un SPV C600,dar e prea piperat pretul...9mil lei,pe abonament de 2 ani , prea scump,in EUROPA ,la liber il iau la 200eur,dar n-am pe cine trimite..
Mi-as lua si eu un SPV C600,dar e prea piperat pretul...9mil lei,pe abonament de 2 ani , prea scump,in EUROPA ,la liber il iau la 200eur,dar n-am pe cine trimite..
Dude, nu stiu unde ai vazut tu pretul ala, dar eu l-am luat cu abonament pe 1 (un) an din OrangeShop Unirea cu 7.660.000 lei vechi. A mai fost nevoie sa platesc 3 luni abonamentul in avans (insa e vorba de abonament de 4$), chipurile asa ar fi pentru clientii noi. In total am iesit cam la 8 milioane si ceva maruntis.
cand nu reusesc sa dezinstalez o aplicatie,o sterg direct. problema e ca ramane pe homescreen linkul catre aplicatie.am incercat sa-l ster dar tot ramane un blank shortcut.(daca dau pe el zice error opening the shortcut or locating the target filename).
cand nu reusesc sa dezinstalez o aplicatie,o sterg direct. problema e ca ramane pe homescreen linkul catre aplicatie.am incercat sa-l ster dar tot ramane un blank shortcut.(daca dau pe el zice error opening the shortcut or locating the target filename).
Cum fac sa scap si de blank shortcut-urile astea?
chiar daca le dezinstalezi tot mai raman shortcuturile..
dispar dupa cum a zis si adioperator, deschizand alte aplicatii..
m-am luat cu treaba si nu m-am mai intalnit cu tipul....folosesc momentan o husa de Nokia 6220 parca...dar nu sunt prea multumit de ea,n-am taiat suficient pe la joystick si e destul de incomod.
ma gandesc sa vad ce fac ,daca merita sa iau si folie de ecran
merg folii de pocketpc-uri.. eu am gasit cu 350mii 5 folii. se baga careva sa luam? mie imi trebuie 1-2 pt pda, cu 5 n-am ce face.. una daca o decupati o puneti pe 2 spv-uri cred