Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 martie 2006, 12:09:09 • actualizat 27 martie 2006, 12:10:10 (2 ori)
adioperator 27-03-2006 11:25:19
Ce fel de folie, unde se gaseste?
e vorba de folie pt PDA,dar o voi taia sa se potriveasca....inca n-am luat. am gasit pe bursa
Incearca sa-l cureti cu o carpa moale imbibata in solutie cu putin alcool.
cu vata nu merge? cred ca pt carpa moale voi folosi bucata de material pt sters ochelarii. cum prepar solutia?in ce concentratii?ma refer cata apa,cat alcool?
or fi la fel ca ale ade le-am luat cu 1 euro din franta. din pacate am gasit numai 4 bucati. fiecare contine cate 2 folii de 10/15 cm, solutie de sters displayul pe baza de alcol, o carpita de uscat si 2 ustensile pt aplicat mai bine, sa nu ramana bule
90.000 mi se pare cam scumpicel. poze nu apar. aveti grija sa nu fie dintr-alea "industriale", cum au pe la avoiane sau la daewoo: sunt cam grosute si se vad un pic in nuante de alb
tot legat de husa: zilele astea am fost in plimbare si am intrat la un dealer ORJ-PLUS sau PULS se chema si l-am intrebat de husa SPV C600.Mi-a spus ca nu au pe stoc asa ceva deoarece nu exista cerere dar imi pot aduce pe comanda....cum nu mai stateam prin oras,am refuzat cu greu intrucat aduceau husa in maxim 1 saptamana... asa ca daca aveti in oras la voi un dealer Orange PULS/PLUS sa intrebati,poate chiar exista husa ....