Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Jocul tine mai degraba de interactiunea cu mediul si felul in care reusesti sa-ti elimini dusmanii prin cat mai multe metode:
Corect! Un joc deosebit si cu o grafica aproape excelenta. Cum tu te intorci la acest joc asa ma intorc eu la GTA4 (all versions) Jocuri duse pana la capat in ultimele doua luni:
-Tron-Evolution -Call of duty 5 World at war -Call Of Duty Black Ops -James Bond Si intre ele cate o serie din GTA4
Am terminat Dead Space 2. La fel ca si prima parte am numai cuvinte de lauda pentru jocul asta . Suspansul si actiunea sunt la maxim mai tot timpul Deja il prevad jocul anului, insa e cam devreme pentru tras concluzii.Astept cu nerabdare F.E.A.R. 3 , Batman: Arkham City si mai ales BioShock: Infinite
02 februarie 2011, 23:13:08 • actualizat 03 februarie 2011, 02:15:15 (2 ori)
ce trebuie sa fac cand ma intalnesc cu tipa aia de la lift si ea pleaca cu liftul si imi spune sa nu o urmaresc, dupa ce pleaca, usa liftului nu se deschide, am tot asteptat dar doar la stand by ramane ......... deci ? (chapter 6)
apropo de Metro 2033. eu l-am jucat cu un q9550, 6GB ram, 9800GX2 (dual gpu) si tineam totul la maxim, mai putin physx-ul. Daca activam si Advance physx scadea mult framerate-ul
eu astept crysis 2,din prezentari are o grafica superioara fata de toate jocurile actuale.cred ca se va incinge netul cand va fi postat pe trackere.la anu nu ma mira sa vad cereri precum e in metro 2033, in majoritatea jocurilor
SeriousSam e dependent de suspans si adrenalina ...chiar tin minte jocul Serious Sam, il jucam prin 2002-2003, ce nebuneala era, cum veneau puhoaie de monstri pe tine, te lua cu frisoane. Nu prea ma atrag totusi jocurile astea de suspans, imi induc o stare care nu-mi place. Fallout 3 e singurul joc scary care mi-a placut cu adevarat, poate si din cauza ca e open world si e imens si are tematica aceea retro-futurista foarte interesanta (bine, nu e un joc integral scary, dar are unele faze horror, de ex cand te aventurezi in statiile de metrou abandonate si incep sa fuga ghoul-ii spre tine).