Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
07 noiembrie 2010, 00:19:59 • actualizat 07 noiembrie 2010, 00:37:13 (1 ori)
Cu emulator daca vrei. Project64 (N64: Killer Instinct Gold, MK Trilogy, ClayFighter 63â…“ ... ), sau NullDC (Dreamcast: Soulcalibur, Dead or Alive ... ) sau PSX (Tekken, cam aiurea pana la Tekken Tag, dar e pe PS2). Acum nu stiu ce-or fi pe GameCube (Dolphin).
Pe (pt.) PC nu prea ai sanse sa gasesti ceva. Majoritatea sunt pt. console.
08 noiembrie 2010, 15:49:17 • actualizat 08 noiembrie 2010, 16:03:40 (3 ori)
la jocul star wars the force unleashed 2 in exact aceasta parte din joc nu ma mai lasa sa trec mai departe,ce sa ii fac ? mai exista vreo "jucarie" ce sa mearga in regula si sa ma lase sa trec mai departe ? pun in continuare partea cu pricina inregistrata de mine de pe PC meu la rezolutia 320x240 convertit binenteles( precizez ca am win7 32 ultimate,proc 2.4 dual core,ram 4gb,placa video 8800 gtx )
adica ma da afara din joc si nu e prima oara,pana acum daca ma dadea afara din joc intram si puteam trece de zona de unde eram dat afara
Da Lucian, asa e. Insa unii useri de pe forum chiar au copii si sigur o sa le faca placere acest joc. P.S. Mai stiti ceva jocuri asemanatoare cu Tommy Tronic? Din astea gen Mario, da sa nu fie foarte vechi.
09 noiembrie 2010, 23:01:09 • actualizat 09 noiembrie 2010, 23:05:04 (1 ori)
L-am jucat si eu o ora si pot sa spun ca m-a enervat peste masura...sunt niste scene intre misiuni eztrem de enervante peste care nu poti sa sari...si cand dai quit tot la fel, chiar e penibil. Multiplayerul e reusit ca de obicei dar este un lag incredibil,probabil din cauza lansarii sau nu stiu ce s-a intamplat dar stateam pana ma saturam sa intru in joc sau sa caut jocuri...sper sa intru mai tarziu daca am timp si sa fac cateva jocuri pentru ca la single player nu ma mai intorc
p.s acum nu mai merge nici steam-ul,deja sunt penibili