Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Arte martiale
3 115 vizualizări
348 răspunsuri
Linkuri topic "Arte martiale"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Eu zic sa nu te lasi! Gandestete cat timp ai petrecut in sala sa obtii niste performante! Schimbati eventual stilul dar nu te lasa...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
pai pot sa ma duc la kiokusin sau shodokan. Diferenta nuprea e. chestia e ca nu am timp. Antrenamentu sa mutat de la 8 la 10 si e greu la 10 seara sa ma antrenez. Iar asta e simplist stilul. Pai daca se ia unu de me nu stiu daca fac ceva din ce e in sala!
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Vezi poate gasesit kiokusin budokay are si lupta la sol si e putin mai dur
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
pe aia pe care i-am vazut io faceau doar de competitie,deci erau doar tehnici care se aplica acolo. Adica foarte simplist.
Dar tu ai facut intinderi de muschi? Io am facut atunci si nu ma mai pot recupera. Ma dor muschii de mor iar mobilitate in spagat nu mai am aproape deloc.
Ma gandesc sa fac ceva mai mult pe baza de brate.
Dar tu ai facut intinderi de muschi? Io am facut atunci si nu ma mai pot recupera. Ma dor muschii de mor iar mobilitate in spagat nu mai am aproape deloc.
Ma gandesc sa fac ceva mai mult pe baza de brate.
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Intinderi poti sa faci oricand...momentan si eu am de la exercitiile de mobilitate,dar trec..si de ce sa pui accent doar pe brate cand tu ai tehnica de picioare dezvoltata f.bine din stilul tau...si mai ales ca o lovitura de picior e de 3 ori mai puternica...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
io pana aqm nu am mai facut intindere. Mi se pare mai misto de brate. Si nu tin de mobilitate. Miar placea ceva de genul steven segal!
Oricum s-ar putea sa ma mut in bucuresti de la anu!
Oricum s-ar putea sa ma mut in bucuresti de la anu!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6310
Au mai aparut karatisti pe forum?
MW Luver
186 mesaje
din 29/09/2005
Opera Mini
Ati uitat topicul asta?Nu mai e nimeni pasionat de arte martiale in ziua de azi?Toti mergeti la sala de forta sa faceti muschi?:D
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6170
Mai fratilor, spuneti-mi si mie o chestie:
Daca merg pe strada si se ia unu' de mine, ce trebuie sa fac mai intai? Sa-l iau la bataie, sa-l scuip
Daca merg pe strada si se ia unu' de mine, ce trebuie sa fac mai intai? Sa-l iau la bataie, sa-l scuip
MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005
LG/U8330
Sa fugi LAUR ca daca e karatist
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6170
Pai daca o sa fug, el o sa-mi zica o deviza specifica batausilor:
"You can run,
but you can't hide!"
"You can run,
but you can't hide!"
MW Luver
186 mesaje
din 29/09/2005
Opera Mini
Practicantii de Arte martiale nu invata doar sa se bata sau sa faca ''scheme'' cu care sa-i uimeasca pe cei din jur!Mai invatam si ce e ala ''AUTOCONTROL''!
MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005
LG/U8330
Pacat ca nu va invata sa glumiti ca ce am facut eu si LAUR a fost o gluma .
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6170
Pai normal ca am glumit.. 
Nu, ma refeream la urmatorul lucru (acum serios):
Eu nu practic arte martiale, dar in caz ca se ia unul de pe strada de mine ce sa fac? Daca sare la bataie, eu in ce puncte sa-l lovesc sa-l fac KO?
Sunt curios ce sfaturi imi dati..

Nu, ma refeream la urmatorul lucru (acum serios):
Eu nu practic arte martiale, dar in caz ca se ia unul de pe strada de mine ce sa fac? Daca sare la bataie, eu in ce puncte sa-l lovesc sa-l fac KO?
Sunt curios ce sfaturi imi dati..
MW Luver
186 mesaje
din 29/09/2005
Opera Mini
Cea mai eficienta lovitura e cea ''intre picioare''.Sunt multe puncte slabe dar trebuie sa iti controlezi forta loviturii pentru ca il poti face KO-pentru mai mult timp(coma...etc)!
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter