Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Arte martiale
3 115 vizualizări
348 răspunsuri
Linkuri topic "Arte martiale"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230
Eu fac lupte libere acum,am facut sotokan si goju ryu care au stat la baza pregatirii mele pt lupte..Din cele doua am invatat kata si tehnica curata,iar luptele le fac pt ca am gasit o sala unde poti face meciuri "la liber" adica folosesti ce ai invatat..E marfa ca nu se mai face partea traditionala care uneori ma plictisea...Am si doua centuri negre pe sotokan si goju ryu
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
N-am avut ocazia dar as fi vrut sa fac tae kwan do,sau stilul lui JET LEE,:D -am uitat cum se cheama,care ma ajuta?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
pai io fac taekwondo si sunt multumit.claudel,sa sti ca partea traditionala te ajuta mult pe strada pt ca atunci inveti ceea ce iti trebuie pe strada si intro situatie delicata pt ca in stilul traditional inveti multe lovituri, blockuri, prize,etc.
jet li cred ca face ceva de genul wu-shu
jet li cred ca face ceva de genul wu-shu
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230
Tot respectul pt partea traditionala,doar am zis ca sta la baza pregatirii mele...Mai merg cateodata si la antrenamente de sotokan si goju ryu,atunci cand simt nevoia sa mai fac kata sau cand vreau sa lucrez forma corecta a unei lovituri!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
MOT-A835
dar ai vazut ca unele tehnici date corect au efecte mai proaste decat date la nimereala?in general te incetinesc.eu nu am dat de nici o centura darma gandesc sa ma apuc mai serios de pumse(kata in taekwondo).
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
da tehnica corecta merge la prezentarea unei tehnici de lupta in fata unui public dar daca esti atacat pe strada nu ai timpul necesar pt a aplica lovitura perfecta....care poate ar fi in unele cazuri fatala
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
MOT-A835
nu e nici o lovitura fatala.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Zona gatului...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
tot degeaba mai.la gat tre sa faci niste prize care necesita viteza mare iar loviturile tre sa fie foarte puternice si precise.teoretic exista aceste atacuri,dar practic.....
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Precizie?!hmm...
Yoko Topi Geri?
Yoko Topi Geri?
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
sant 6 puncte vulnerabile...dar cum a zis si @geo trebuie precizie...lovitura sa fie puternica si chestia nasoala ca constructia fizica a omului difera de la persoana la persoana
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
si plus de asta daca dai de unu mare cat usa mai bine ii dai un sut in testicule si un pumn in barba decat sa te complici.
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
27 octombrie 2005, 16:36:59
ma uitai pe siteurile alea. nu erau poze de loc
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Geo ma apuc din nou serios de arte martiale si poate prin primavara ma bag si eu la lokal kombat!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
serios? Bravo. Io vreau sa ma las. Ca m-am saturat. Vrun stil cu prize, ceva de genu aikido stie cineva? Mam saturat de taekwondo.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter