Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nu adi . ) Doamne ferește. dar vreau să am 2 pentru că nu prea face față cel pe care il am acum. am aflat că (virgulă) , un acumulator costă 26 de dolari fără tva. eu am 154 puncte thankyou deci mai am de dat vreo 11 dolari. îmi convine să mai iau unul. totuși sper că e original.
daca ai fi citit mai atent topicu...ai fi vazut ca se gasesc.....foarte greu si foarte scumpe... nu se merita.... scump = 2 milioane ... am vazut si la 3 ...
mare belea mare. ieri mă jucăm pe spv c500 pe la școală și deodată nu îmi mai intra în nici o aplicație. l-am restartat după metoda tradițională (pe butonul on/off) și a început să se booteze. a durat o veșnicie și apoi a zis ceva de genu 'reset hardware press 0 to continue'. doresc să precizez că eu NU i-am dat hard reset. își revine (oarecum). aflu că cică nu mai aveam nici o aplicație pe telefon dar totuși memoria era plină. când am văzut asta am folosit file manager să văd care e treaba. îmi arăta tot felul de caractere de parcă era scris în chineză și nu putea deschide nici un fișier. apoi i-am dat eu un hard reset ca la carte și și-a revenit. dar am pierdut și contacte și aplicații. aveți idee ce sa întâmplat? aaa ... și încă ceva. mie mi s-a 'umflat' bateria . oare e un semn că trebuie să o schimb. ?
naspa.. se mai intampla.. si eu pateam faza aia cu "caracaterele chinezesti" la spv-ul c100 pe care l-am avut inainte, dar nu se reseta. trebuia sa-i dau eu reset sa isi revina. hard reset nu mi-a facut nicodata de nebun cat despre baterie... cum adica "s-a umflat"?
garanție? ce garanție dom'le. noi mergem pe încredere (de la reclama cu piese auto contrafăcute . cu bișnițarul ăla care a deschis apoi un restaurant chinezesc cu mâncăruri tradiționale [pizza, mititei] ) ) scuze pentru off topic . nu m-am putut abține. ) Nu am garanție dar cred că o să îmi cumpăr un acumulator nou cu puncte thankyou. Şi totuși nu îmi explic de ce s-a umflat.
alin ca sa nu mai pierzi contacte , da`i asa : CONTACTE , MENIU , persoana noua pe SIM ! si iti raman . cat despre faza cu blocatu si hard reset singur .... am patit si eu .. tot asa .. apasati nush ce pentru a reseta ... dar i`am scos bateria si am bagat`o iar , si nu a resetat nimic