Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
e pe fond albastru. functioneaza foto-contacts (pe cel d eorg baga numai erori) numarul de telefon il imparte in prefix- pimele 3 cifre- ultimele 3 cifre adica ceva de genul (074) 123-456 si e mai usor de citit poti sa trimiti prin BT are media player 10
-numarul il imparte asa ca nu ai setat romania la regional settings -media player are si ultimul rom pt spv. -mp3 ca sonerie deasemenea..
@razvan_shef Am consumat de 2 ori bateria in incercari de a da hard reset, degeaba insa, nu intra in meniul de restore factory setting sub nici o forma, am scris asta si in topicul ,,Cum sa faci Hard reset (formatare) la SPV C500" , asta e, astept sa imi vina din service acum.
eu am trimis mms de peste 3 MB deci reteaua permite.exident nu mms catre un numar ci mms catre un server privat.nu stiu cum se comporta orange la un mms mai mare catre un numar,este posibil ca sa se piarda din continut pe drum.in orice caz trebuie sa incerci.in general varza de la orange o sa-ti spuna ca mms-ul e mms si nu poti trimite decat mms...LOL adica un raspuns direct tehnic nu cred ca vei obtine.
cine imi poate spune si mie un as putea sa gasesc driverele de instalare pentru spv c500?; sau daca il are cineva sa-mi trimita si mie un mesaj pe mail tonic1147@yahoo.com.