Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
21 februarie 2009, 20:03:27 • actualizat 21 februarie 2009, 20:11:38 (5 ori)
la amundoua arata KB/S WOOLFY,SI STIU DIFERENTA DINTRE biti si bytes(1byte=8biti,ce dracu suntem incepatori?) .apropo la mine intra ca default in browser.laur ce telefon ai? rescoe photo wiever parca asa se numea editoru tau de imagini
am E50, nici nu-mi trebuie accelerator, deoarece am unu destul de bun, se numeste IDM (Internet Download Manager) si face minuni in combinatia notebook+telefon .
Stie cineva o aplicatie pentru radio fm? Am un Nokia E71, care dupa cum stiti nu are RDS ci Visual Radio, iar aplicatia de la Nokia nu stie sa se conecteze prin wifi ca sa "tranga" de pe internet lista posturilor. As avea nevoie de o aplicatie radio fm care sa stie sa se conecteze si prin wifi.
Se referea la faptul ca visual Radio nu se poate conecta decat prin reteaua gsm la baza de date prin care sa iti traga automat posturile de radio din orasul pe care il selectezi.Cei de la nokia au uitat sa introduca si posibilitatea conectarii prin wifi
nu exista nici un program pt radio fm. Trebuie să folosești wap sau să le cauți singur. Nu e așa greu
Nu e greu sa le introduci manual, dar ar fi mult mai elegant sa dispui de lista cu posturile de radio, asa cum ar face daca ar avea RDS. Faptul ca nu merge prin wifi, e o mare greseala a celor de la Nokia.
nu exista nici un program pt radio fm. Trebuie să folosești wap sau să le cauți singur. Nu e așa greu
@tzapule de Internet Radio ai auzit ?
@stefan.zarinschi uite aici:
wolf77ar 07-11-2008 19:01:42
Nokia Internet Radio Service all version for S60v3 Stiu ca a mai fost postata aplicatia Dar aceasta este versiunea 1.8 si adaptata pt mai multe tipuri de telefon Symbian S60v3 Acum ca avem Orange Internet mai accesibil acesta aplicatie poate fi printre cele favorite in telefonul nostru. Functioneaza f bine si e semnata Nokia Alegeti versiunea corespunzatoare:
Internet Radio E61 E61i #/file.php?id=249104 Internet Radio E65 #/file.php?id=249106 Internet Radio N76 #/file.php?id=249108 Internet Radio N91_8gb #/file.php?id=249109 Internet Radio N93i #/file.php?id=249111 Internet Radio N6110 Navigator #/file.php?id=249112 Internet Radio Update E71 E66 E51 #/file.php?id=249113 Internet Radio Update N73 N77 N75 #/file.php?id=249114 Internet Radio Update N82 #/file.php?id=249115 Internet Radio Update N95 #/file.php?id=249117
poi nu pre am intels mare lucru din tutorialu ala...dar eu vreau sa adu un folder pe ecranu principal, nu sa il bag in alt folder ...cu x-plorer, nu am resuit, am incercat acu ceva vreme