Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mie nu mi se integreaza in browser (safari) nu inteleg de ce! La instalare imi arăta 'your phone does not support integration...' sau ceva de genul ! Am n93 s60v3 ar trebui sa imi mearga !
gata si la mine merge. Apropo . . un mic offtopic daca imi permiteti: Cat a-ti descarcat cel mai mult cu ucweb sau opera roxe per fisier ? Eu cu Opera roxe am luat cel mai mult un fisier de 2gb. Cred ca mai mult nu permite telefonul. .
buna..am si o nevoie de o aplicatie, daca se poate..habar nu am daca exista asa ceva, dar merita sa intreb! an nu n95 8gb, si vreu sa scot un folder, din alt folder..sti cumva cum pot face asta? sau daca nu, sa creez eu, un folder, sa sa pun animatia care vreau eu, geva de genu, folderul de muzica, sau media :-s...etc... intelegeti?:D;;)
buna..am si o nevoie de o aplicatie, daca se poate..habar nu am daca exista asa ceva, dar merita sa intreb! an nu n95 8gb, si vreu sa scot un folder, din alt folder..sti cumva cum pot face asta? sau daca nu, sa creez eu, un folder, sa sa pun animatia care vreau eu, geva de genu, folderul de muzica, sau media :-s...etc... intelegeti?:D;;)
21 februarie 2009, 18:48:42 • actualizat 21 februarie 2009, 18:51:28 (1 ori)
andrey_me esti pe dinafara citeste inainte sa postezi aiurea.aici era vorba despre accelerator...toata lumea stie despre ucweb.. apropo de acceleratoru tau sm3k3rul...mie-mi downloada cu 52kb/s(cel putin asa arata) si in mng conexiuni viteza era 18,5 kb/s tare acceleratoru tau...
Vezi ca manager conexiuni arata KB/sec nu Kb/sec cum arata managerul asta. Trebuie sa sti ce e Bit-ul/Bite-ul inainte de-a face comparatii Au mai fost discutii pe tema biti-lor