Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
[quote name="Ryan" time="10-12-2007 15:10:05"] Ma prapadesc de ras cand vad ca torrentbits e no.1. esti minor copilas ce sa sti tu,postati aiurea mai intai intereseaza-te si pe urma comenteaza
Calin, daca e pentru tine numarul 1 nu inseamna ca e pentru toti. Uita-te si tu pe Scenelinks sa vezi cate filme apar in fiecare zi si uita-te pe torrentbits. E jale pe acolo! Saracie, ca altfel n-am cum sa zic.
lol,cum sa nu tii la seed... pana pe 5 ianuarie 2008, pe TBS o sa fie free-leech.Pe tbs freelech inseamna ca nu se contorizeaza uploadul si NICI DOWNLOADUL..asa primisem un mesaj dar ciudat ca mie mi se contorizeaza uploadul " In aceasta perioada Hit & Running-ul se pedepseste cu Disable direct! Nu faceti Hit & run, tineti torentii la seed!"
lol,cum sa nu tii la seed... pana pe 5 ianuarie 2008, pe TBS o sa fie free-leech.Pe tbs freelech inseamna ca nu se contorizeaza uploadul si NICI DOWNLOADUL..asa primisem un mesaj dar ciudat ca mie mi se contorizeaza uploadul " In aceasta perioada Hit & Running-ul se pedepseste cu Disable direct! Nu faceti Hit & run, tineti torentii la seed!"
Si tu scoti de-acolo? Si eu am primit acelasi mesaj,de asta am intrebat
pai da,am ceva vreme acolo ... @relu pe tbs free leechul care e acum asa a fost anuntat ca nu se contorizeaza nimic nici up sau down dar ca cine nu face ratie la fiecare torrent de 1.1 si iese de lea seed ( h&r) ia disable direct.Dar cum am mai zis mie mi se contorizeaza uploadul...;)
eu am o inrebare.azi pe scene links.am dat sa descarac un dvd cu tom si jerry ..si ce sa vezi ma uit din curiozitate in timp ce descarca la torrent...hopa..surpriza...50 kb down...100 kb up...asta ce mai inseamna..si ma uitam de mai multe ori acum si vad ca viteza de down e aceeiasi mai mereu cu up..de ce?
Il descarca multa lume si din moment ce si tu descarci,poti sa ti la seed ce tu ai descarcat deja.Intelegi?Sa zicem ca filmu are 10 parti,tu ai descarcat deja 7,iar altu descarca partea 4.Logic,tie iti uploadeaza,ca deja ai descarcat partea respectiva.
Nu conteaza.Asa e la toti,pana acum nu ai observat sau nu ai uploadat cu asa mare viteza.Din momentul in care ai inceput sa descarci torentul,iti intra la seed