Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 20 ani
lk1
MW Lurker
Ultimul acum 8 ani
relu
CleanUP Crew
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Torrent - Rapiditate

65 267 vizualizări
2 272 răspunsuri
edgetwism
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
07 decembrie 2007, 09:27:48
Raku 26-11-2007 19:42:21
Pe Scenelinks vrei?
multumesc mult....dar acolo am
:) imi explica si mie cineva de ce dimineata trag cu 1.5 mB/s si in restul zilei nu trec de 128 kB/s ? ???
Publicitate
Publicitate
calin
MW Lurker
344 mesaje
din 08/02/2006
NokiaN70-1
07 decembrie 2007, 09:32:22
edgetwism 07-12-2007 09:27:48
Raku 26-11-2007 19:42:21
Pe Scenelinks vrei?
multumesc mult....dar acolo am
:) imi explica si mie cineva de ce dimineata trag cu 1.5 mB/s si in restul zilei nu trec de 128 kB/s ? ???
se incarca reteaua de net sau nu sunt seederi la torrentul downloadat
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
Symbian
07 decembrie 2007, 15:50:33
Daca o luam dupa experienta fiecaruia si am alege 3 torenti , dar sa nu fie neaparat din romania , pe care credeti voi ca merita sa fie pe primele 3 locuri ?
Eu pe 1 loc pun www.mininova.org ,e vechi,e free,are de toate
,pe locul 2 pun www.torrentbits.ro ,e romanesc,e destul de multa informatie de calitate acolo
,iar pe locul 3 as clasa un tracker galatean http://tracker.clubb.ro ,ce mie personal imi ofera mai tot timpul viteza maxima la download (in limita retelei)
Johny
MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
08 decembrie 2007, 01:01:34 • actualizat 08 decembrie 2007, 01:06:12 (3 ori)
alex_de_la_focsani 07-12-2007 00:45:54
ba da am instalat fifa 08 dar ... filmul cum il salvez ...sa zicem ca dau mount image si imi apare acolo filmul... cum fac sa il bag in pc... ?
Unii sunt atat de prosti incat nici nu merita sa fie bagati in seama.
Nu stiu, parerea mea e sa iti arunci calculatorul sau da-l la cineva care stie cce sa faca cu el, no offence. Adica, iti spune omul sa montezi imaginea in daemon tools apoi dai play cu power dvd ce mai vrei mai mult. Chiar tu ai spus ca ai mai folosit daemon-ul pt a instala fifa sau ai uitat cum sa il folosesti acum.
Apropo, s-au inventat dvd-urile de 8GB si Blu-ray-urile de 50 GB. Pentru ce crezi ca sunt alea? Sa stam sa ne uitam la ele sau sa le folosim?
Cel putin de un timp eu numai dvd-uri dual layer (8.5GB) imi cumpar pentru a pune cate un film pe el. Totusi, sper sa se ieftineasca putin mai mult.

In legatura cu filmele. Da merita unele filme dvd-uri intregi.
Ce zici de altii care iau un film care are 8 sau 24 GB (desigur de claritate video si audio nu mai vorbim, cristal, luna  :D ) si tu te plangi de un amarat de DVD-RO la 4 GB. Din partea mea poti sa te uiti la filme 300 x 120 sau avi-uri de 700MB. Daca nu stii sa apreciezi calitatea mai bine abtine-te din comment-uri si intoarce-te pe dc++ ca acolo nu ai filme "super imense" :lol:
Si apropo, pentru asta sunt trackerele, pentru a oferi calitate ....
AlexVanNoyd
MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
09 decembrie 2007, 14:47:49 • actualizat 11 decembrie 2007, 04:05:49 (1 ori)
wau...mai johny... poate nu am omis eu ca nu este compatibil daemon tools cu vista.. da nu stiu... poate am omis... :)))) oricum mai e una...si eu iubesc tare mult calitatea... uite..dati-mi si mie exemplu de un tracker care ofera filmul aproape gata facut ...adica: film+subtitare gata facut... nu sa ma stresez eu cu daemon tools si cu mai stiu eu ce pana sa ajung sa vad filmul...nu o mie de arhive sa stau o mie de ani pana le dezarhiveaza.. da-mi tu exemplu de un tracker ca asta daca tot zici ca nu stiu mai nimic... si nu pomeni de scenefz ca de acolo am luat 5 filme din astea .. si nu am vazut decat unul ...si ala cu greeeu.... da-mi exemplu si nu iti mai zic absolut nimic...
Johny
MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
10 decembrie 2007, 00:27:36 • actualizat 10 decembrie 2007, 00:34:38 (2 ori)
alex_de_la_focsani 09-12-2007 14:47:49
wau...mai johny... poate nu am omis eu ca nu este compatibil daemon tools cu vista.. da nu stiu... poate am omis... :)))) oricum mai e una...si eu iubesc tare mult calitatea... uite..dati-mi si mie exemplu de un tracker care ofera filmul aproape gata facut ...adica: film+subtitare gata facut... nu sa ma fut eu cu daemon tools si cu mai stiu eu ce pana sa ajung sa vad filmul...nu o mie de arhive sa stau o mie de ani pana le dezarhiveaza.. da-mi tu exemplu de un tracker ca asta daca tot zici ca nu stiu mai nimic... si nu pomeni de scenefz ca de acolo am luat 5 filme din astea .. si nu am vazut decat unul ...si ala cu greeeu.... da-mi exemplu si nu iti mai zic absolut nimic...
Nici un tracker nu iti va pune subtitrarea impreuna cu filmul, asculta la mine.
Pentru subtitrari ai site-urile de subtitrari gen titrari.ro, subtitrari.sofpedia.com si altele. De acolo se iau subtitrarile, nu de pe trackere.

De fapt pe fiecare tracker este o regula EXTREM de IMPROTANTA pe care dupa cate vad nu ai vazut-o: Nu se cer subtitrari in comentarii sau pe forum, altfel te alegi cu un WARN generos de 2 saptamani  :D

Si faza cu arhivele. Asa apar filmele pe trackerele externe (aka SUA) asa le aduc uploaderii. Doar nu ai vrea sa ti le dezarhiveze ei pentru tine. Treaba lor e sa puna filmul imediat ce l-au luat de pe extern ... Si de obicei filmele care apar noi (ex. Hitman, Beowulf) subtitrarile pe site-urile specializate doar nu te astepti sa fie acolo inainte sa apara filmul> Sunt oameni care lucreaza la acea subtirare si intai apare filmul pe tracker iar abia dupa aia se face sub-ul, inteles?

Apropo, referitor la problema ta: tu dupa cate se pare ai luat un film DVD in format *.iso. Ei, imaginea aia iso trebuie sa ii dai mount in Daemon Tools si iti va apare o fereastra in care trebuie sa alegi cu ce vrei sa deschizi filmul. Selectezi de acolo Play with POWER DVD si iti va apare dupa aia un meniu al filmului cu PLAY, CHAPTERS, BONUS ... dai PLAY si vizionare placuta. De obicei filmele DVD au subtitrarea inclusa in ele.
Daca nu ai Power DVD instalat ia-l de pe net si instaleaza-l si iti va functiona. Daca tot ai probleme zi numele filmului poate il am si eu si te ajut.

Referitor la calitate nu cred ca m-ai inteles. Nu pomenesc de scenefz. Nu, nu e cel mai tare tracker. Iplay este no. 1, apoi torrentbits.
Inca o data nu m-ai inteles. Eu nu ma refeream la calitatea trackerelor, ma refeream la calitatea filmelor. Filmele cu o claritate audio si video extrema se numesc HD si vor ocupa mai mult spatiu desigur decat un film avi. Ei, acele filme au de la 4 sau 8GB in sus (pana la 50 GB un film de 2 ore se poate ajunge). Gandestete la diferenta dintre acelasi film intr-un format avi de 700 MB si un format HD de 8 GB. Probabil diferenta va fi sesizabila de la o posta. TOTUL SE VEDE ALTFEL, DIFERIT, CRISTAL.

Tu te plangeai de un amarat de film care ocupa 1 DVD. Pai 1 DVD costa 1 leu, ce e asa mult ...

Desigur in urma HD-ului se situeaza filmele DVD (HD-ul are o calitate de 5-6 ori mai mare) care au si acestea o claritate mai mare ca avi-urile, plus ca mai ai si meniu. Deci calitatea HighDefinition e un pas inainte spre o imagine de o calitate superioara .....

Si pe trackerele normale se pun filme HD, ma mir ca nu observi. Pe scenfz, torrentbits, scenelinks, bittorents ...... Poti sa downloadezi de acolo astfel de filme daca vrei sa vezi cum sunt.
Insa sunt si site-uri dedicate unde se pun numai astfel de filme: hd-bits.ro (Romania), hdbits. org, scenehd.org, bit-hdtv (SUA).

Scuze de mesajul mult, mult prea lung  :P
BluE_Wizard
MW Veteran
561 mesaje
din 27/02/2006
10 decembrie 2007, 13:19:56
nu mai spune ca nici un tracker nu pune subtitrarea impreuna cu filmul ca te faci de ras.poate nu vezi prea multe de genu pe iplay care citez "Iplay este no. 1," ,dar vezi scenelinks.ala e cel mai tare si ca tb si ca iplay..defapt nu stiu de ce zice toata lumea ca iplay e cel mai tare.dupa parerea mea e varza.la fel ca czone. s-au pus pe iplay filme dvd ro si la 3 saptmani dupa scenelinks..cand apare pe scenelinks sau tb un film de dvd aude si iplay dupa cateva minute sau ora(dupa caz) de acel film. FOARTE RAR sa fie iplay primul la releasuri 0 day..mie personal imi pare rau ca m-am zbatut sa fac rost de cont pe czone sau iplay ca nu-s bune de nimic
Johny
MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
10 decembrie 2007, 14:03:38
nu mai spune ca nici un tracker nu pune subtitrarea impreuna cu filmul ca te faci de ras
esti sigur. Sa nu imi spui ca esti unul din aia care cer subtitrarea in comentarii la torrente :lol:
Cum sa iti puna subtitrarea tie doar ca iti este lene sa ii dau tu un search pe site-urile specializate de subtitrari.
Numai filmele DVD-RO au subtitrarea inclusa, uneori si cele HD.
Insa cele care apar noi, in format avi nu le au.
Tu poate te referi la pack-urile care se pun acum de craciun cu filme vechi care in dreptul lor scrie Ro-subbed ca de ex.: War.Pack, SF Pack 1. Astea sunt exceptii pentru ca sunt filme vechi. Dar nici astea nu au subtitrare, pur si simplu o cauti tu, doar nu te doare mana.
Cand a aparut Hitman a avut subtitrare? Cand a aparut Beowulf a avut subtitrare? Cand a aparut Piratii din Caraibe 3 a avut subtitrare? Cand a aparut Transformers a avut subtitrare? Lista ...... Si aici ma re refer la toate variantele. Apar cate 5 variante ale unu singur film intr-o saptamana. Au acestea cumva subtitrare, cred ca nu vezi bine ....
Daca tot zici asa, da-mi exemplu sa vad si eu unde ai subtitrarea alaturi de film ...

Ia auzi la el, ma fac de ras. Se vede ca nu stii o mare regula. TRACEKELE N U SUNT SITE-URI DE SUBTITRARI ... Doar nu te astepti sa apara subtitrarea inainte sa apara filmul inca si sa o puna uploaderii odata cu filmul daca nu e aparuta :lol:
BluE_Wizard
MW Veteran
561 mesaje
din 27/02/2006
10 decembrie 2007, 14:30:20
normal ca la alea dvd ro m-am referit ca la altele nu sunt.. stiu o gramada de site-uri de subtitrari,nu cer pe forum sau la comentariile torrentelor ca nu ma ocup de azi sau de ieri cu astea. tu ai zis ca nu exista pe niciun tracker filme subtitrate,ceea ce nu-i adevarat.. si crede-ma ca sunt o gramada de filme dvd ro subbed chiar dupa o zi sau 2 de la aparitie pe tracker.alea 0day nu prea gasesti in acea zi subtitrarea pe site.la asta m-am referit
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
10 decembrie 2007, 14:30:59 • actualizat 10 decembrie 2007, 14:36:42 (1 ori)
- -
Johny
MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
10 decembrie 2007, 14:44:31
Da, asa e.
Aproape (90%) din DVD-uri sunt subtitrate in romana pe trackerele romanesti. Dar mai intai ele apar nesubtitrate, originale si apoi peste cateva ore acelui DVD original i se sincronizeaza o subtitrare, se pune iar pe site si devine DVD-RO  :D
Scz, eu am inteles greist din primul tau post. Nu stiam la ce te referi.
Marius
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
10 decembrie 2007, 14:51:15
Scenelinks e no.1 la filmele DVD RO,sa nu ma contrazica cineva ca ne suparam!  :D :lol:
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
10 decembrie 2007, 15:05:51
eu te contrazic  :D Chiar ca e cel mai bun,apropo chiar acum am luat Jocul Terorii (2007) de acolo :)
Ryan
MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005
10 decembrie 2007, 15:10:05
Ma prapadesc de ras cand vad ca torrentbits e no.1. Pe tracker-ul ala apar torrente rar de tot...si alea cand apar... vai de mama lor, nu ai ce sa descarci. C-Zone, e cam saracacios, iar SCENEFZ vrea sa se apropie de Scene Links. Scene Links ramane numarul 1 pentru ca iti ofera si free lech.  :P
Publicitate
Publicitate
tinky
MW Lurker
459 mesaje
din 28/02/2007
10 decembrie 2007, 20:06:43 • actualizat 10 decembrie 2007, 20:13:52 (1 ori)
a picat filelist-ul :((... sper as revina repede

LE: a revenit... creca era ceva de moment  :D
Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.041⋅4⋅0