Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Orange extinde conceptul Share Box

227 vizualizări
Editat 18 februarie 2014, 14:07:11 Scris de Marius la 05 februarie 2008, 19:16:25
/data/material/news/128/orange-extinde-conceptul-share-box.jpg

Share Box este astazi un serviciu convergent de content sharing care ofera utilizatorilor, fie ca sunt clienti Orange sau nu, posibilitatea de a incarca imagini si videoclipuri pe care ulterior le pot vedea, comenta si vota atat pe internet la adresa sharebox.ro cat si in Orange World pe wap, de pe telefonul mobil.

Acest serviciu, de tip web 2.0, este caracterizat de interactivitate si dedicat astfel tinerilor si celor interesati de site-uri de user generated content, retele de socializare online si de blogging.

Clientii Orange au acum posibilitatea sa trimita in Share Box imagini sau videclipuri atat de pe telefonul mobil cat si direct pe website. Transmiterea continutului de pe telefonul mobil se realizeaza simplu si rapid, prin MMS, la numarul 667 (tarif standard). In plus, ei vor putea vota sau comenta toate materialele publicate in acest serviciu atat de pe telefonul mobil cat si de pe internet. Fiecare utilizator va beneficia de un spatiu propriu in cadrul serviciului, pe care il va putea administra asa cum doreste. De asemenea, va avea posibilitatea de a include videoclipurile din Share Box pe propriul site.

Continutul din Share Box va fi moderat pentru a evita publicarea unor videoclipuri sau fotografii care ar putea aduce prejudicii unor persoane fizice sau juridice ori care ar putea incalca drepturi de autor.

“Am lansat Share Box si in varianta pentru web pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a-si promova in mediul online propriul continut multimedia si de a interactiona cu persoane care au aceleasi preocupari si interese", a declarat Raluca Gherghe, Product Manager la Orange Romania.

Sursa: XtremPC
S-ar putea sa te intereseze
0
141 vizualizări
Pizza Hut prezinta conceptul unei mese ce se poate conecta la iPhone
09 martie 2014, 15:15:35 ⋅ știre scrisă de RazvanN
0
120 vizualizări
Se extinde Apple cu alte produse?
17 februarie 2014, 12:29:37 ⋅ știre scrisă de RazvanN
0
114 vizualizări
Lipsita de succesul de acum cativa ani, compania finlandeza Nokia se extinde
19 februarie 2014, 11:59:21 ⋅ știre scrisă de RazvanN
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Știrea a fost scrisă în .
versiunea desktop
0.016⋅3⋅0