Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Noul LG KC780

459 vizualizări
Editat 22 octombrie 2008, 22:42:08 Scris de AleKs la 22 octombrie 2008, 22:23:25
/data/files/oldpubfiles/news/LGKC780.jpg

LG lansează noul KC780, telefonul de dimensiuni reduse cu cameră foto de 8 megapixeli și dotat cu funcții avansate, ideal pentru fotografiile tip portret.

Cu o grosime de 13.9 mm, LG-KC780 este un telefon slim care încorporează un ecran LCD de 2.4". Funcțiile camerei foto au fost special create pentru a fi ușor de utilizat de către consumatori. Lentilele Schneider-Kreuznach ale camerei foto asigură claritatea și calitatea ridicată a fotografiilor realizate.

“Am observat că majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile folosesc camera foto încorporată pentru a face poze familiei, prietenilor sau lucrurilor importante pentru ei. Având acest insight, LG a creat telefonul LG KC780 dotat cu o serie de funcții speciale ale camerei de 8 megapixeli pentru a oferi o calitate superioară a imaginilor", a declarat Dr. Skott Ahn, Președinte și CEO al companiei Mobile Communications.

Un număr semnificativ din tehnologiile inteligente încorporate în noul LG KC780 pun accent pe ceea ce conferă mai multă expresivitate persoanei, fața. Funcția Face Detection, focalizează automat obiectivul camerei pe fața persoanei, asigurând astfel o imagine clară. Acestă funcție se bazează pe tehnologia Smile Detection, care recunoaște zâmbetul persoanei și ajustează focalizarea pe acesta.

Funcția de focalizare oferă posibilitatea captarii zambetului si astfel facilitează realizarea unor imagini în care cei fotografiați arata cât mai bine. Cu ajutorul funcției Smile Shot, camera detectează când o persoană zâmbește și atunci declanșează poza. Funcția Beauty Mode le permite utilizatorilor să îndepărteze imperfecțiunile de pe fața persoanei fotografiate, rezultând astfel portrete luminoase și clare.

Amintiri de neuitat pot aparea oricând și de aceea noul LG KC780 oferă o serie de funcții care facilitează fotografierea unor astfel de momente în orice moment și oriunde. Fotografiile pot fi realizate și în întuneric datorită senzorului de ajustare a luminozității de ISO 1600. Dacă o fotografie este prea luminoasă, setarea LG SmartLight™ o reglează în mod automat. Stabilizatorul automat de imagine asigură claritatea și perfecțiunea imaginilor, chiar atunci când poza este realizată în mișcare.

Atunci când utilizatorul simte că o simplă fotografie nu poate imortaliza momentul sau persoana dorită, funcția de înregistrare video D1 a telefonului LG-KC780 înregistrează clipuri video la rezoluție pentru DVD-uri. Astfel, înregistrarile video realizate cu telefonul vor putea fi vizualizate la o calitate ridicată și pe un televizor cu ecran de dimensiuni mari.

Terminalul LG-KC780 încorporează funcții bazate pe cele mai avansate tehnologii din industria telefoniei mobile, incluzând conexiune Smart Bluetooth care oferă utilizatorilor un număr mare de opțiuni atunci când telefonul este conectat la un computer. De exemplu, camera foto a telefonului poate fi utilizată ca și cameră web în conversațiile online. Spre deosebire de camerele web conectate prin USB, LG-KC780 oferă pentru prima dată la nivel mondial o cameră care poate fi mutată de către utilizator, atâta timp cât telefonul se află în aria de conexiune Bluetooth.

Transferul pozelor de 8 megapixeli se realizează acum mult mai ușor prin conexiunea Bluetooth. Mai mult, setarea Smart Bluetooth permite utilizatorilor să scrie mesajele text pe computer și să le trimită către destinatari și totodată, să citească mesajele text primite pe telefon, direct de pe computer. LG-KC780 surprinde consumatorii nu doar prin funcțiile avansate ale camerei foto ci și prin senzorul de mișcare (Motion Sensor Games) folosit pentru jocuri.

LG-KC780 va intra pe piața din Europa în luna noiembrie 2008, urmând a fi ulterior introdus în țările din CIS și Asia, inclusiv India, Thailanda, Hong Kong și China. LG dorește ca noul LG-KC780 să urmeze succesul înregistrat de Viewty și să-și îmbunătățească gama de telefoane mobile cu cameră foto de 8 megapixeli, alături de cel mai recent telefon touch screen multimedia cu cameră de 8 megapixeli, LG Renoir (LG-KC910).

Cateva Specificatii:
     
Messaging :
- SMS, EMS, MMS, Email
Browser :
- WAP 2.0/xHTML
Colors :      
- Gray
Camera :     
- 8 MP, 3264x2448 pixels, Schneider-Kreuznach optics, autofocus, video(720x480@30fps), flash;

- Camera face and smile detection, Beauty shot
- FM radio
- Java MIDP 2.0
- MP3/MPEG4/AAC/DivX6 player
- Organiser
- Document viewer (DOC, XLS, PDF, PPT)
- Voice memo
- Built-in handsfree
- T10
S-ar putea sa te intereseze
0
130 vizualizări
Cum arata noul Moto X+1?
28 iulie 2014, 14:13:42 ⋅ știre scrisă de RazvanN
2
178 vizualizări
Noul Nokia N95 va include un display VGA
15 august 2007, 22:58:56 ⋅ știre scrisă de DSF
0
117 vizualizări
Noul ZTE G719C, baterie uriasa si 2 Gb Ram
11 ianuarie 2015, 22:15:57 ⋅ știre scrisă de RazvanN
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Știrea a fost scrisă în .
versiunea desktop
0.046⋅3⋅0