Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am un n3230 si are edge,cel putin asa scrie pe nokia.om,cand ma conectez cu el la calc prin cablu zice connection speed:442kb/s si prin bluetooth zice 115kb/s,cum imi dau seama cand sunt conectat prin edge ? mai am si un k500 care daca il conctez prin cablu sau infrarosu tot 115kb/s zice ca e viteza,k500 nu are edge de 3230 are,de ce nu il foloseste?
people, aia e viteza de conectare intre tel si pc, nu intre tel si retea. iar EDGE este acelasi lucru cu GPRS din punct de vedere al tehnologiei folosite. daca ai download cu viteza mai mare de 10 kb/s inseamna ca ai edge
La nk al meu 6230i nu apare nici un e! Dar viteza este mult mai mare ca pana sa bage orange-ul edge! Eu stiu ca orice telefon care are gprs si edge se conecteaza prin cea mai buna tehnologie daca aceasta este disponibila!
21 aprilie 2006, 23:52:27 • actualizat 21 aprilie 2006, 23:53:37 (1 ori)
gansteru 21-04-2006 23:49:00
orice telefon care are gprs si edge se conecteaza prin cea mai buna tehnologie daca aceasta este disponibila!
asa mi-a spus si don'soara de la 444... nu iti apare "e" dar daca are acoperire edge si telefonul are edge, automat transferul se va face prin edge... p.s. nici mie nu imi apare "e"
Pai eu sunt de aceeasi parere cu voi.Prin edge e mult mai mare viteza de download.Eu cu telu meu am in jur de 50 d kbps.E buna viteza?sau aveti si mai mult?