TheUnforgiven 13-04-2006 00:53:54
Minunat! Unu singur pe o raza de 50km care pune un kk de windows! Deci, in diametru, 100km!?! Deci, app in 3 judete ale tarii??Sau 100km in Marea Neagra? Lucruri deja banale? Vrei sa-ti dau un hdd nou nout de ex si sa vezi ca habar n-ai sa-i pui windowsu pe el? Nici partitie sa-i faci? Oricare de fapt, xp, me, 98, etc! Si orice hdd, ata, sata, mai nou sata2...
Daca tot esti asa plictisit stii care sunt minimele resurse pe care ruleaza xp-ul? Stii ce inseamna exact fat32 si ntfs? Stii care e maximul si minimul unei partitii? Stii de fapt cate expresii are o partitie pt a nu fi vulnerabila?
Note: Posts were mergedCopile vorbesti mult , si pentru un om inteligent , nu prea este caracteristic , de regula este bine sa taci si sa analizezi ce spun oamenii, fac chestiile acestea de multi ani chiar de prea multi si probabil ca am acumulat si cate ceva .Orcum toti mai avem cate ceva de invatat .
Cat despre datul mare se pare ca tocamai ai reusit , era o simpla remarca , apropo cel mai apropiat oras de mine este Braila , la 90 de Km ,si datorita varstei si experientei fac depanare de electronice inclusiv IT (garantii) pe o raza destul de mare , te-ai prins acum . Alta data da un PM si poate nu te mai faci de ras.

.Eu am ajutat multa lume , la fel cum de altfel am fost si eu ajutat de multi din forumul acesta , cum am mai spus sunt dispus sa invat .