cine stie sa duca la cunostiinta un tutorial pentru a upgrada bootloaderul... de la o versiune 1.xx.xxxx la o versiune 2.xx.xxxx, adica pentru a ne putea reintoarce de la wm05 la wm03.
multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Bootloader Upgrade
683 vizualizări
12 răspunsuri
Linkuri topic "Bootloader Upgrade"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
Windows CEMW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Cel mai avizat în acest subiect este domnul doctor în SPV-uri -Blade-
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
05 aprilie 2006, 21:27:56
eu cred ca e simplu.
intai ii faci un downgrade(metoda lui gabbo) iar apoi ii facu update (asa cum se scrie ROM-ul de q-tek)
intai ii faci un downgrade(metoda lui gabbo) iar apoi ii facu update (asa cum se scrie ROM-ul de q-tek)
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
Windows CE
da cum ai crede blade
MW Addicted
1337 mesaje
din 14/08/2005
05 aprilie 2006, 21:50:24 • actualizat 05 aprilie 2006, 21:51:52 (1 ori)
in primul rand va trebuie un card reader sau un prieten cu un spv(cu wm2003) care e dispus sa isi faca backup la romul lui pe card.
nu merge sa faceti update direct la rom. nu o sa mearga din cauza bootloaderului asta special de wm5
merge doar daca aveti telefonul deblocat cu www.imei-check.co.uk , cum il am eu
daca e cineva interesat sa faca downgrade la 2003se o sa scriu un tutorial..acum nu prea am timp/chef
nu merge sa faceti update direct la rom. nu o sa mearga din cauza bootloaderului asta special de wm5

merge doar daca aveti telefonul deblocat cu www.imei-check.co.uk , cum il am eu

daca e cineva interesat sa faca downgrade la 2003se o sa scriu un tutorial..acum nu prea am timp/chef
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
05 aprilie 2006, 21:50:56
Blade 05-04-2006 21:36:02
n-as prea crede 
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
Windows CE
dap eu sunt interesat, cand ai timp sa-l pui aici, esti liber sa o faci
MW Addicted
1337 mesaje
din 14/08/2005
05 aprilie 2006, 21:54:49
shit.. m-ai pus la treaba
)
) MW Addicted
1337 mesaje
din 14/08/2005
05 aprilie 2006, 22:29:06 • actualizat 05 aprilie 2006, 22:36:00 (1 ori)
cum ziceam mai sus.. va trebuie un card reader..
apoi va trebuie un rom, dar cu extensia img.. eu n-am gasit decat asta
nu conteaza, il puneti pe asta si apoi faceti normal update la versiunea de wm2003 pe care o vreti..
apoi va trebuie itsutils
dezarhivati ambele arhive... introduceti cardul in reader..
intrati cu command prompt in directorul unde ati dezarhivat itsutils si tastati:
psdwrite x: y:\rom.img
x e driveul cardului iar y:\rom.img e calea catre romul pe care l-ati dezarhivat.
dureaza putin sa copieze imaginea pe card. dupa ce e gata scoateti cardul il bagati in telefon. apoi tineti apasat butonul de camera si introduceti cablul in telefon.
o sa apara pe ecran ceva de genul "download image from sd.." apasati pe butonul de jos de la cel de volum (cel de pe partea stanga a telefonului) pt a incepe copierea imaginii..
acum asteptati si dupa ce zice la sfarsit ca a terminat dati restart la telefon in caz ca nu se restarteaza automat..
sper sa intelegeti ceva.. m-am grabit sa-l scriu
Note: Posts were merged
apoi va trebuie un rom, dar cu extensia img.. eu n-am gasit decat asta
nu conteaza, il puneti pe asta si apoi faceti normal update la versiunea de wm2003 pe care o vreti..
apoi va trebuie itsutils
dezarhivati ambele arhive... introduceti cardul in reader..
intrati cu command prompt in directorul unde ati dezarhivat itsutils si tastati:
psdwrite x: y:\rom.img
x e driveul cardului iar y:\rom.img e calea catre romul pe care l-ati dezarhivat.
dureaza putin sa copieze imaginea pe card. dupa ce e gata scoateti cardul il bagati in telefon. apoi tineti apasat butonul de camera si introduceti cablul in telefon.
o sa apara pe ecran ceva de genul "download image from sd.." apasati pe butonul de jos de la cel de volum (cel de pe partea stanga a telefonului) pt a incepe copierea imaginii..
acum asteptati si dupa ce zice la sfarsit ca a terminat dati restart la telefon in caz ca nu se restarteaza automat..
sper sa intelegeti ceva.. m-am grabit sa-l scriu

Note: Posts were merged
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
Windows CE
cardul de cat trebuie sa fie minim?? 32MB? poate sa fie si mai mare ca merge, nu?
MW Addicted
1337 mesaje
din 14/08/2005
05 aprilie 2006, 23:18:04
nu stiu.. cred ca 32 e suficient pt ca arhiva cu romul are pana in 30mb..
normal ca n-are nimic daca e mai mare..
normal ca n-are nimic daca e mai mare..
MW Veteran
545 mesaje
din 15/03/2006
Nokia6230i
Si cu card de 512Mb merge!
am vazut
am vazut
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook