Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
As vrea sa va ajut cu mare placere ,dar cu internetul pe care il am (stiti voi care)nu il pot uploada! Voi incerca sa ma duc la un prieten sa vad daca acesta ma va putea ajuta in privinta upload-ului,sa speram ca va avea timp de mine ! @Evil, nu esti departe de mine ,ai putea sa tragi o fuga pana aici!
Ma repet , sunt din Miercurea-Ciuc. Daca ai posibilitatea sa ajungi aici, ti-l dau cu mare placere! Totusi eu voi face tot posibilul sa-l uploadez undeva!
nu am cum sa ajung pana in m-c ... dar totusi e cam mult 1gb ... ai reusit macar sa il micsorezi cat despre uploadatu de pe orange nasol ... limita e de 700 de kb foarte putin nu se merita sa iei sa il imparti in zeci de bucati poate o sa se deterioreze si si magine ..... .. daca ai putea sa il uploadezi de la un det ar fi excelent ... da nu pe rapidshare sau filehosting-uri din astea naspa ... daca ajungi pe la un net ceva sa il bagi pe redshare.net sau orbitfiles.com 10x in advance
26 martie 2007, 16:24:36 • actualizat 26 martie 2007, 16:28:33 (1 ori)
daca le ai pe sim cu sa le pierzi..doar pe tel...da cu activ sync nu merge?? ..si cand mai apare wm6 pt c600...imi schimb telu pana e disponibil romul ala...unii zic ca este..altii ca nu se poate..chiar pe linkul dat de xalex zice unul ca merge pe c600
...la setari..language..alegeti la local romania...si aveti la calendar lm romana ...la mesaje nu ma dscurc..nu am trimis niciodata mesaje cu c600(n-a fost nevoie)...poate stie cineva rezolvarea