Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am rezolvat si io problema cu mms-ul datorita lui @insomnia! iar despre faza cu incarcatul(cand il pun la incarcat se inchide) am aflat tot de la el ca e din cauza incarcatorului.deci care are incarcator original pt modelu asta..pls PM!
sincer sa fiu nici mie nu-mi face probleme cu incarcarea....singura problema care o am cu el...este ca nu stiu cum sa scap de tema asta de la vodafone...in rest merge f bine...totul ok...l-am facut chiar sa mearga streaming-ul pe el ...ma uit la TV fara nici un stress
Dar de ce te deranjeaza asa tare tema de la vodafone? ) Da,streammingul video mere binisor,plus ca are si full screen P.S.mere si opera mini cu apn wap!
Mda mei Bruno,merge opera cu apn wap dar cu setari speciale...faza cu incarcatorul pt cei ce nu cred sa mearga la connex sau orange sa ia un incarcator sa vada ce tzeapa...dejaba scrie pe cutie k este pt v980 dak nu scrie pe incarcator...cine vrea setari automate mms,wap,internet,pm.astia de la orange nu au.nu va iau nimic...Bruno stie...
Pai io am card de 128 si se misca f.bine.aplicatiile nu prea merg pe el..dar opera mere cu apn wap.la fel si streammingul video mere bine.pacat ca n-are edge..oricum noaptea mere perfect,nu agata deloc.n-am moto acu la mine dar parca bateria e de 800miliamperi..cam slabuta.ma tine 4h pe wap incontinuu..nu am folosit telu in reteaua 3G..