E de la situri care fac verificari.
Anyway, se rezolva asa:
HTTP Accept=*/*, application/xhtml+xml, image/jpeg
(in [Adv User Prefs])
Initial era asa:
HTTP Accept=*/*
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Opera pt Windows Smartphone
10 981 vizualizări
611 răspunsuri
Linkuri topic "Opera pt Windows Smartphone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
Dsf nu cred ca astea fac probleme asa am si in ie si merge perfect no problem. hai ca ma duc la inviere la Ciolpani departe de BC. nb. Scuze de offtopic.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
07 aprilie 2007, 22:20:59
Banuiesc ca ai rasp.la mes.meu nu? Pai la mine era HTTP Accept Language=ro,en.Am modificat cum ai zis dar tot nu-mi afiseaza emotiile.
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
nu era ptr dsf scuze nu stiu ce problema ai tu cu emotion icons ce ai asa nevoie de ele?i totusi incearca sa dai in opera optiuni si afisarae imagini.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Hehe si eu tot la Dsf ma refeream nu stiam daca a rasp.la mes.meu din topic sau la alt mes.Pai e mai calumea cu emotii.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
07 aprilie 2007, 23:31:47
@Rauldark mie-mi merge. Nu ai facut bine... eu am zis de HTTP Accept nu HTTP Accept Language.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai nu am gasit nicaieri HTTP Accept.O sa incerc alt fisier .ini.Am descarcat alt fisier opera.ini am modificat dar tot nu merge.
MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
08 aprilie 2007, 12:54:35
Si eu am pus acea "fraza" direct in opera.ini de pe tel si nu merge
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Poate depinde si ce rom are tel.,pe asta de la Orange probabil nu merge.Dsf daca poti uploadeaza opera.ini pe care o ai in tel.sa o punem pe aia.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Cine poate uploada opera.ini pe orice site inafara de mobileshare?De vreo ora ma chinui sa o descarc si nu reusesc
Dar sa fie zip.Pls.
Dar sa fie zip.Pls. zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
11 aprilie 2007, 22:45:15
deci cu optiunea aia nu apar toti zambareti, dar apar cativa. e din scriptu forumului.. la noua versiune a forumului nu va mai fi asa.
Rauldark ce-ti tre opera.ini? il ai cand instalezi opera.. merge fara sa modifici nimic. daca vrei fast scroll , pui valoarea 1 in .ini
Rauldark ce-ti tre opera.ini? il ai cand instalezi opera.. merge fara sa modifici nimic. daca vrei fast scroll , pui valoarea 1 in .ini
MW Addicted
932 mesaje
din 27/09/2005
Windows CE
nu pune nimeni opera.ini,..am si eu nevoie,plz dar .zip,dar nu pe mobileshare
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Ai avut dreptate,merge cu ini- ul cu care se instaleaza Opera.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
12 aprilie 2007, 08:36:29
uite aici http://download.windowsmobile.evonet.ro/mw/opera.ini
doar ca in configuratia acestui ini cache-ul se va face pe card
\Storage Card\EviL\Opera
deci va trebui sa mutati tot application data\opera in \Storage Card\EviL\Opera .... lasand in application data\opera doar : opera.ini , english.lng , input.ini , search.ini ....
daca nu puteti schimba voi dupa preferinte folderul de lucru al operei
doar ca in configuratia acestui ini cache-ul se va face pe card
\Storage Card\EviL\Opera
deci va trebui sa mutati tot application data\opera in \Storage Card\EviL\Opera .... lasand in application data\opera doar : opera.ini , english.lng , input.ini , search.ini ....
daca nu puteti schimba voi dupa preferinte folderul de lucru al operei
MW Addicted
932 mesaje
din 27/09/2005
12 aprilie 2007, 18:16:23
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter