Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
azi m-am dat si eu sa vad cam ce poate face opera ... si m-a cam dezamagit pe langa faptul ca nu poate downloada .... (fapt pt care nici nu am folosit-o pana acum) acum vad ca nu poate trece nici de XML parsing ... sa nu mai zic de upload sau alte cele .... si totusi nu e mare diferenta intre opera 8.0 pt smartphone si 8.6 varianta pt PPC care le stie pe toate si upload si download si xml ... opera 8.0 nici nu ma mai bag pe opera pana nu apare o versiune calumea si pt smartphone
Si versiunea pentru PocketPC are probleme la functia de upload, de multe ori indica faptul ca functioneaza corect si in momentul cand trebuie sa termine operatiunea de upload defapt nu a facut nimic. Poate vor scoate o versiune ce rezolva si aceasta problema.
hmm ... nu se mai aude nimic de versiunea de opera 8.65 pt sp/ppc downloadul am vazut ca cica o sa mearga ... daca o sa mearga si uploadul o sa fie marfa (pacat ca e limitata de cei de la orange la doar 800 de kb)