Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cine poate pune din nou opera8.cab aici,pe forum?opera 7.6.cab e deja,dar nu e 8. cea pusă de lucian cu câteva posturi in urmă nu mai e disponibilă si el nu mai are spv. mulțumiri anticipate
06 august 2006, 22:25:47 • actualizat 06 august 2006, 22:28:21 (2 ori)
DSF 27-07-2006 02:29:54
Ai rezolvat problema Costy-is?
Am rezolvat cu Opera printr-un noroc. Intr-o zi dadeam de zor refres la o pagina de net, la un moment dat c500 al meu se innegrise ecranul, tastele ramanand luminate. Am scos acumulatorul si l-am pus din nou, apoi cand l-am deschis, mi-a cerut restart, am refuzat, apoi mi-a cerut iar, am dat accept. A revenit la setarile din fabrica insa o mare parte din programe au ramas, insa si resturile de fisiere Opera cand am sters, insa cand am dat din nou install Opera, a acceptat. Acum il am din nou.
cine poate pune din nou opera8.cab aici,pe forum?opera 7.6.cab e deja,dar nu e 8. cea pusă de lucian cu câteva posturi in urmă nu mai e disponibilă si el nu mai are spv. mulțumiri anticipate