Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pls help ca ma scoate din sarite... am facut nu stiu ce modificari (eu zic ca nu a fost ceva decisiv) dar ideea este ca acum mi-a redenumit storage card-ul in storage card 2 si a aparut un alt folder storage card care contine subfolderele mail si in asta e altul attachements.
suspectez ca e ceva legat de opttiunea de a salva mailurile pe card, dar eu nu am activat asa ceva cand am umblat cu tweakerul. aveti ceva sugestii...? merci mult.
ei.. se stie ca acest tweak e valabil atata timp cat nu schimbati profilul. Vreo solutie sa nu depinda de asta? Da. Deschideti "Normal.prof.xml" din Application Data\Profiles cu un editor de text. Cautati "RingTypeAll" si langa, la value, treceti "apr" in loc de "apw3r" Cum am aflat? Pur si simplu incercand . Am zis ca tre sa mearga cumva.. si uite a mers.. daca nu aveti fisierul "Normal.prof.xml" acolo intrati la Profile si editati profilul Normal (faceti ceva schimbari pe acolo). Atentie!! Salvati fisierul in ANSI si nu unicode (cum a salvat TotalCommander.. eu am folosit PocketNotepad pt editare). Oricum daca nu s-a salvat OK nu mai puteti selecta profilu Normal. In acest caz mergeti in Profile, si puneti cursorul pe "Normal" si dati Menu > Reset to default. Sau stergeti fisieru "Normal.prof.xml"
a incercat cineva Dezactivare incarcare baterie prin USB pe C100?mie nu prea functioneaza,m-am trezit cu 1 liniuta(cam 2%)in plus la baterie,ceea ce n-ar fi trebuit sa se intample cu setarea respectiva...
DSF ,tu ai cont pe forumul alora de la intend...eu mi-am uitat parola ,ce mai zic cu baritele alea de jos si de sus cand ruleaza java? se pot scoate sau cu alea murim?
doar am mai spus. .. NU SE POATE, chiar ei au zis-o . poate in versiunile viitoare.. oricum, mai poti incerca si alte platforme java daca ai timp/chef (vezi topicul Java Windows Smartphone)
acuma stiu ca se va arunca cu pietre da ca sa nu mai deschid alt topic cum se poate face Dezactivare incarcare baterie prin USB HKLM > Drivers > BuiltIn > usbfndrv EnableUsbCharging = 0 Se pune valoarea 1 in cazul in care doriti din nou aceasta functie.
si la wm2003se ca nu am gasit e alta modalitate ?ca pe vista nu pot instala adaptorul bluetooth si ca sa stau sa dau restar sa intru in xp iar . multumesc
dar se instaleaza si fara sa fie fortat. este un program pt asta. am uitat cum se numeste dar iti zic maine ca acum nu am chef de gandit. salut nu te supara.